Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matko co to

ANNA MURA JASTRZĘBIE ZDRÓJ proszę o oceny Pani ginekolog

Polecane posty

Gość matko co to

jw

Gość matko co to
zaczarniłam się

Gość matkoco to
ups a jednak nie...

Gość Matko co to
bardzo proszę wpisujcie swoje opinie to dla mnie ważne. dziekuję

Gość Matko co to

Gość fjklheryl/kARMg
nie znam,ale z jastrzebia polecam ci doktora Dembnickiego. Super facet i ginekolog jeden z najlepszych w okolicy :)

Gość trrrere
Byłam u niej raz, w wieku 17 lat, a to było wieki temu :) Ale wspominam ją jako bardzo dobrą p. doktor ;) To była moja 1 wizyta u ginekologa i naprawdę w bardzo miłej atmosferze :) Teraz chodzę do doktora Liszki - też bdb specjalista :)

Gość może jeszcze
ktoś się wypowie?

Gość achech
ja chodzę i prywatnie jestem w ciąży i generalnie polecam. chociaż sprzęt ma przestarzały jest naprawdę dobrym lekarzem

Gość lola17
slyszalam ze bardzo dobra lekarka z swietnym podejsciem dla mlodej pscjentki;p

Gość mamusia_bartusia
A ja jej nie polecam!!Chodziałam do niej jak byłam w ciąży praktycznie przez 6m-cy aż do porodu.Całą ciąże stawiał mi się brzuch i miałam skórcze porodowe i stale leżałam w szpitalu.Kilka dni przed porodem pani doktor wydarła się na mnie w szpitalu(do którego znów się dostałam ze skórczami porodowymi co 10 min takiona mi je robiła).Wypisali mnie do domu ze skórczami a po 3 dniach wróciłam spowrotem do szpitala z 2 cm rozwarciem i odchodzącymi wodami płodowymi.W ten sam dzień urodziłam synka!!!NIGDY WIĘCEJ DO NIEJ NIE PÓJDE BO TO CHOLERNA ALKOHOLICZKA KTÓRA G...WNO WIE!!!mi że nie mieściły się na wykresie KTG)cytuje:\\\"Ty smarkulo(miałam wtedy 22 lata)skończ symulować i wynoś się do domu bo według usg masz mieć poród za miesiąc a mi dupe zawracasz(!!!)\\\"(ona mi je robiła).Wypisali mnie do domu ze skórczami a po 3 dniach wróciłam spowrotem do szpitala z 2 cm rozwarciem i odchodzącymi wodami płodowymi.W ten sam dzień urodziłam synka!!!NIGDY WIĘCEJ DO NIEJ NIE PÓJDE BO TO CHOLERNA ALKOHOLICZKA KTÓRA G...WNO WIE!!!

Gość do mamusi bartusia
bardzo dziwna jest Twoja wypowiedź.... coś mi tu śmierdzi.... nie rozumiem dlaczego tak naskakujesz na ginekolog która prowadziła prawie całą Twoją ciążę? skoro jest taka beznadziejna to dlaczego nie zmieniłaś lekarza ? przecież nikt nie jest skazany na jednego ginekologa.... forma Twojej wypowiedzi jest też zastanawiająca.... bardzo wulgarna.... wydaje mi się że to prowokacja

Gość KASIA20DO MAMUSI BARTUSIA
WIESZ...PRZEPRASZAM CIE, ALE JA NIE WIERZE WTO CO MOWISZ... JESTEM PACJETKA TEJ WLANSIE PANI DOKTOR I MOJE ZNAJOME ZRESZTA TEZ I UWAZAM ZE TO CO TY TU MOWISZ TO ISTNE BAJKI! PANI DOKTOR JEST BARDZO SYMPATYCZNA OSOBA I NIE SADZE, A RACZEJ JESTEM TEGO PEWNA ZE W TAKI SPOSOB BY SIE DO CIEBIE NIE ODNOSILA!!!!! TY CHYBA NIGDY W ZYCIU NIE BYLAS W JEJ GABINECIE... WIEC ZASTANOW SIE CO MOWISZ I NIE STRASZ INNYCH PACJENTEK. PO ZA TYM> JAK BYLA TAK ZLA TO TZREBA BYLO ZMIENIC LEKARZA!!! JAK DLA MNIE TO SAME GLUPOTY CO MOWISZ!

Gość zośia
nie wiele mogę powiedzieć o pani doktor murze ale chciała bym do niej pójść bo na doktorze DĘBNICKIM się bardzo zawiodłam i bardzo proszę o prawdziwe opinie na temat pani doktor bo bardzo chcemy mieć dziecko ale po naszych przeżyciach bardzo się boimy pozdrawiam wszystkich czytelników

Gość gość
w moim przypadku bardzo polecam.chodzę do niej od lat gdy zawiodłam się na innych (wybitnych) lekarzach z żor gdzie będąc w ciąży zagrożonej lekarz (dr.g) stwierdził że jest wszystko ok i mogę iść do pracy a po tygodniu w 22 tyg.ciąży urodziłam martwego syna i stwierdził że tak się zdarza. a u pani doktor było całkiem inaczej od samego początku dostałam tabletki na podczymanie ciąży a potem krążek podczymujący szyjkę i w tej chwili mam 3 letniego urwisa

Gość gość
w moim przypadku bardzo polecam.chodzę do niej od lat gdy zawiodłam się na innych (wybitnych) lekarzach z żor gdzie będąc w ciąży zagrożonej lekarz (dr.g) stwierdził że jest wszystko ok i mogę iść do pracy a po tygodniu w 22 tyg.ciąży urodziłam martwego syna i stwierdził że tak się zdarza. a u pani doktor było całkiem inaczej od samego początku dostałam tabletki na podczymanie ciąży a potem krążek podczymujący szyjkę i w tej chwili mam 3 letniego urwisa

Gość gość
A u mnie doktor Mura nie wyczuła 3 15 cm torbieli na jajnikach...miałam 22 lata - więcej do niej nie poszłam..

Gość Anka Jastrzębie
Mi pani doktor Mura prowadziła pierwszą ciąże i jestem zadowolona. Moja ciąża była od początku problemowa miałam wysokie ciśnienie i puchłam. Na początku ósmego miesiąca zaczęło pojawiać się białko w moczu na co pani doktor od razu zareagowała i skierowała do szpitala. Stwierdzono zatrucie ciążowe i po trzech dniach miała cesarkę. Moja córeczka urodziła się z wagą 2 kg, jest zdrowa i nic jej nie dolega :) w czerwcu skończyła dwa latka. Ja znów jestem w ciąży i w przyszłym tygodniu wybieram się na wizytę do pani doktor :) Z całego serca polecam !

Gość goscinie
Witam. Chciałabym się dowiedzieć czy Pani doktor przyjmuje też na kase chorych?? słyszałam ze w szpitalu w przychodni. Ile ma lat? taka starsza czy mloda babka...:)

Gość nika_j_bie
najlepsza lekarka na jaką mogłam trafić !!! do niej i prywatnie i na kasę chorych i w obu przypadkach jestem bardzo zadowolona. w szpitalu przyjmuje jej synowa :) pani doktor przyjmuje na pewno w przychodni na harcerskiej. tylko, żeby się dostać do niej na kasę chorych , to niestety trzeba przyjść już o 5 pod przychodne, bo ma tyle pacjentek :) na prawdę polecam !!!!

Gość gość
Ja jej nie polecam. Jest bardzo droga, ma bardzo stary sprzęt na którym już chyba nic nie widzi...

Gość gość
Nie polecam, bardzo niedelikatna i nieuprzejma. Na pewno nie wrócę do tej Pani, odradzam!