Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozklejona kobita

DZIS WYGLĄDAM PASKUDNIE...

Polecane posty

Gość rozklejona kobita

Wymodelowalam wlosy, fajnie sie ubralam ale moja twarz dzis wyglada okropnie. Jakas taka napuchnieta, dziwna, jakby nie moja :( Nie no nie wychodze dzis z domu bo czuje sie jak jakies brzydactwo, a jestem przeciez dosc ladna kobieta...

Gość dadkaodkaod
ja tez dzisiaj nie wygladam ladnie, bo sie nie wyspalam... zaden facet dzis na mnie nie spojrzal z zaciekawieniem :O

no właśnie może się nie wyspałaś rozklejona? Chociaz ja jak się wyśpie to mam własnie napuchniętą buzię a jak nie to taką suchą skórę, taka obwisła się czuję ;/ Może za mało pijesz a za dużo jesz słonego?

Gość rozklejona kobita
Okres własnie mi sie konczy.... A czuje sie jak jakaś bańka, w dodatku mnie wysypało, mam poszarzało cere i czuję sie taka nieatrakcyjna :O Buuu dobrze że moj facet wyjechal na kilka dni , zdąże dojsc do siebie :D

Gość po okresie zawsze tak jest
tez tak zawsze mam ze wygladam jakby ktos mnie wsadzil do pralki , wyciągnął i wyżynał ... :(

Ja zawsze przed i po okresie wyglądam jak psu z gardła :P Tak więc myślę, że to dlatego dzisiaj nie promieniejesz , ale szybko pewnie wrócisz do formy ;)

Ojj tego nikt Ci nie powie jak przeobrazic sie w wartościowego człowieka, bo kazdy jest inny :) Może z wiekiem to samo przyjdzie :)

Gość Mi si si pi
ja tez sie czuje okropnie...

Gość Trusia z Łodzi
a ja dzis sie czuje jak jakas locha mowiac delikatnie

A więc zwracam Ci miano starej dupy :) Hehe ale zanim sie nie obejrze to tez tyle bede miala :P Po dwudziestce to juz z górki... :O