Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebna mi odpowiedź

pękła gumka

Polecane posty

Gość potrzebna mi odpowiedź

witam wszystkich mam pytanie robiłam to z moich chłopakiem 6 dc okres miałam 12 a w ostatni dzień czyli 6 doszło do stosunku i niestey gumka pękła cykle mam 30 dniowe kilka razy zdarzyły się 32 i 33 dniowe ale świruje boję się że wpadliśmy starałam się aby było bezpiecznia a tu pękło teraz strasznie się boję napiszcie co o tym myślicie tylko proszę bez żartów

Gość makrelaa
dni plodne i nieplodne to kwestia organizmu kobiety. ale mysle ze zajscie w ciaze w 6 dc raczej nie wchodzi w gre ;) glowa do gory ;)

Gość Karolaaaaaa
W takich sytuacjach Escapelle lub odpowiedniki...

Gość Karolaaaaaa
No ale teraz jest już za poźno na Escapelle:( Nie powinnaś się martwić, będziesz to robić jak już będziesz w ciąży. To zależy jak "żywotne" były plemniki i kiedy masz owulację...

Gość makrelaa
no tak to jest najlepsze wyjscie... tylko najgorszy problem to dostępnośc tych leków. nie kazdy lekarz chce przepisac ;/ ja musialam nabiegac sie do 3, bylam nawet na pogotowiu ginekologicznym... i co ?? i nic ;/ lekarz powiedzial mi ze to aborcja i nie przepisze mi tego leku... ;/ zbesztalam go i pojechalam do prywatnego ;] a tam bezproblemowo dostalam tabletki, numer telefonu lekarza, gdyby cos sie dzialo i nawet znizke :D bo lekarz powiedzial ze jestem fajna dziewczyna haha ;)

Gość potrzebna mi odpiwedź
czyli co ?? bardzo prawdopodobne uważacie ??nic mi nie pozostaje tylko czekać na okres a potem test sądzicie że mogłam wpaść ?? głupio się pytam ja sama tak uważam