Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnie wychowujacy tata.

koperek włoski, jak podawc miesiecznej córeczce.

Polecane posty

moja córeczka ma 5 tyg no i czasem problem z wypróznianiem sie. wyczytałem na caffe ze mozna stosowac koperek włoski, jak go podawac i ile ???

sa specjalne herbatki z wyciagiem z kopru wloskiego np. hippa i tam juz na opakowaniu jest napisane jak taka herbatke podawac...

kochana idz do apteki i kup herbatke z kopru wloskiego na opakowaniu jest napisane jak ją podawac odpowiednio do wieku. Są to np herbatki z hippa czy bobovity itd takie granulowane a są tez zwykle w saszetkach moim zdaniem lepsze i duzo tańsze, Ja zaparzałam jedną taka torebke w ok 1,5 szklanki wody i cieplą bez cukru dawalam do picia. Mozesz tez kupic kropelki.

aha chyli ta co kupiłem w aptece zwykła herbatka z kopru włoskiego jest zła ???

Gość eraera
nie jest zla tylko nie zaparzaj jej dlugo tylko chwilke no i nie slodz te herbatki z hippa sa z dodatkiem glukozy

tato wybacz ze nazwałam cie kochana :D:D:D ta z kopru włoskiego jest dobra nie musi to byc hipp mi np te granulowane hippy i inne nie zdawaly egzaminu wiec tez podawalam taką zwyklą pewnie kupiłes taką w saszetkach tak ? jak tak to zaparz ją np w 2 szklankach wrzątku ok 4 min pod przykryciem potem podaj córce letnią ale bez cokry tylko nie calą a np 50 ml no ile wypije to juz bedziesz widzial sam.

thx za pomoc. własnie tak chciałem kawe na ławe czego ile i jak podac.

tato a jak córka ma problemy to moze to byc tez wina mleka. Masuj jej brzuszek delikatnie to tez pomaga - najlepiej dwoma palcami tak wokol pępka tylko delikatnie.