Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puls 100

Puls 100 przy dobrym ciśnieniu w stanie spoczynku

Polecane posty

Gość puls 100

ma tak ktoś czasami???

ja mam bardzo czesto, czasami zastanawiam sie czy powinno mnie to martiwc.

Gość puls 100
odczuwasz wtedy jakies dolegliwosci?? ja czasami takie kołatanie w sercu i jakby taki strach w srodku... kardiolog mojej mamy powiedział, ze 100 nawet 110 to sie nie ma co martwic... ale chciałabym wiedziec jak zmniejszyc sobie to tetno...

Gość ja tak miałam i
w koncu udałam się do kardiologa,dał mi Bisocard i biorę co rano po pol tabletki----lekarz mwoeil,że serduszko sie męczy gdy bije za szybko i dlatego nalezy dbac o prawidlowy puls.Nie stwierdził żadnej choroby,ot ,taka uroda

Gość puls 100
ja byłam niedawno na pogotowiu z tym bo miałam bardzo nierównomierne bicie serca....no ale porobili badania krwi i nic nie stwierdzili, kazali brac aspargin ( czyli potas i magnes) i powiedzieli ze to na tle nerwowym, puscili do domu no ok juz bije róznomiernie , cisnienie w normie, puls tak 75- 85 a tu dzis nagle znów takie kołatanie tylko ze równomiernie i od jakis 3 godzin mam ooło 100 puls:( biore tabletki antykoncepcyjne i moze wariuje ale moze to jakis skutek uboczny?? a jak nie to taki lek na obnizenie tetna to bede mogła brac razem z tabletkami anty?? i takie cos na obnizenie tetna to juz do kona zycia mam brac??

Gość puls 100
własnie znów mierzyłam....121/75 , puls 89 wiec chyba sie uspokaja wreszcie

Gość ja mam podobnie
jak Ty