Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eja1985

gdzie w czestochowie robia najlepsze tipsy??

Polecane posty

Gość nananannanananananananana
coś nie za bardzo ma dobrany kształt tipsa to palca. Ozdoby ładne ale generalnie nie zaciekawie.

dzieki maluje ona slicznie natomiast samo wykonanie tipsow jest niezbyt wiec moze jeszcze ktogos mi polecicie?

a jakbyscie jeszcze wiedzialy kto robi tanie tipsy, bo sa mi potrzebne ale tylko na jeden wieczor bo nie chce ich nosic dluzej, wiec na jeden raz to nie chce zeby byly drogie bo szkoda mi kasy jak zaraz je sciagne.

Gość lidiaplus
tanie tipsy-nie ważne czy będziesz miała je 1 wieczór,przecież materiał kosztuje-a ile czasu i pracy w opiłowanie wchodzi.jak ja pytałam to najtaniej 80zł i to w jednym gabinecie a pozostałe to po 100zł. ale jak chcesz na jeden raz to kup z donegala sztuczne sama sobie przyklej chyba 17zł kosztują,i dokup jakiś dobry klej np kisllys.

w gabinecie oczywiscie ze chodza po 80 czy 100zl, ale sa dziewczyny ktore sie zajmuja robieniem ich w domu, wiec biora mniej. Znalam laske co robila po 40 zl, ale nie mam juz z nia kontaktu. Takze dziewczyny biora roznie.

MANICURE-SUPER OFERTA BEZ WYCHODZENIA Z DOMU MANICURE HYBRYDOWY TYLKO 49zł. STYLIZACJA I PRZEDŁUŻANIE PAZNOKCI 50-85zł. Zadzwoń bądź napisz by otrzymać szczegółowy cennik i dowiedzieć się więcej. W celu ustalenia wizyty proszę o kontakt telefoniczny. KONTAKT: www.e-beauty.czest.pl tel: 790268134 (odpisuję na sms) gg: 42803885 e-mail: e.beauty@interia.pl Zapraszam Panie z Częstochowy i okolic

Gość gość
na pazurkiczestochowa.jimdo.com znalazlam dziewczyne, ktora robi u siebie w domu dopiero zaczyna, ale moje wyszly rewelacyjne i zaplacilam za nie 35zł, wiec nie piszcie ze najtansze to 80zł bo jestem tego przykladem..mozna znalezc tanio, a do tego bardzo ladnie :)

Gość gość
Wg mnie w Studio Urody Anna Gworys przy Ul. Kilińskiego. Z własnego doświadczenia wiem, że robią tą usługę naprawdę dobrze.