Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani taka jedna

Wchodzżćććććććie ludziSka!!! heh

Polecane posty

Gość Pani taka jedna

Nudze sie troche. Mam pytanie - jaka była wasza najszaleńsza, najciekawsza rzecz zrobiona w wakacje? Albo co planujecie zrobić? Piszcie na wsyztskie tematy, wasze ciekawe plany itp. ja chętnie poczytam :) Podyzkutujmy trochę, bo mi sie nudzi, moze ktoś mi podsuniejakiś fajny pomysł albo coś...? :) chodzi mi o jakieś w mairę niecodzienne rzezy ale możliwe do wykonania, nie takie jak np. podróż do okoła świata bo an to mnie nei stać. Piszcie:) ja poczytam! =-)

Gość Pani taka jedna
dodam od siebie, że lubię rzucac kożuchami z mleka po ścianach i przez okno sąsiadom wrzucam żaby do jadalni- ubaw po pachy

Gość podupcyło Cie
kurwa znow te dzieci na wakacjach :O

Gość słafffcia
dałam sie nauwic na sex analny.. żałuję, bo bolało i to baaaardzo.... :(

Gość Pani taka jedna
to wyzej to podszyw, a jeśli ty uważasz, ze 17-letnia dziewczyna to dziecko, to gratuluję Ci bycia niemowlakiem łosiu...

Gość Pani taka jedna
chętnie obciągne grubą murzyńską pałę

Gość Panji taka jedna
to wyzej to podszyw- obciągnę trzy murzyńskie pały, nie jedną

Gość Panl taka jedna
Gdy mimozami jesień się zaczyna, ubieram wysłużony frak pana Kleksa, po czym wesoło skacząc po marchewkowym polu udaję doktora Żywago, pracującego w szpitalu na kraju miasta. W sobotnie najt fiwer, wskakuję w lakierowany garniak z ceraty i pędząc przez lasy i pola biegnę co sił w nogach za traktorem pana Mirosława W do najbliższej dyskoteki gdzie przy rytmicznych dźwiękach rumuńskich przebojów barokowych, podryguję lewym pośladkiem wyrywając na ten aseksualny gest wiejskie dziewczyny

Gość Pani taka jedna zalożycielka
na te kontrowersje nie dopowiadajcie, a ten ktoś to pisać nawet nie umie, zamaist pani taka jedna to panji taka jedna... Żal.pl :(