Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat kalafiora125125

dlaczego tak jest, ze jedni ludzie maja wszystko a drudzy nic???

Polecane posty

mam koleznake, ktora ma chlopaka i ten chlopak ma swietna prace i zarabia bardzo duzo pieniedzy!!!! ta moj akolezanka bardzo sie przez to zmienilo, juz nie da sie z nia normalnie porozmawiac!!!! to jest atkie smutne, bo kiedys najlepsze koleznaki,,, a jej sie udalo, ze znalazla takeigo nadzianego goscia! o ten jej chlopak, tez dzieki kolegom i znajomosciom ma to co ma!! firma , samochody i mieszkania,,nawet sama nie wiem ile on tego ma!! a ja...ja taka szara myszka, razem z zmoim chlopakiem probujemy z z moim chlopakiem odlozyc cos na budowe domu,a le nam sie nie udaje, bo to co zarobimy to idzie na biezace wydatki, a reszta jest po prostu nie wystarczajaca na budowe domu!!! jest i tak smutno, bo zycie jest takie niesprawiedliwe!"!" ta moj akloeznaka nawet sie nie odzywa do mnie ,,,uwaza sie za jakas krowlowa teraz!!! a ja na przeciwko niej to jakis taki KOPCIUCH!

Gość fgf
to że mają pieniądze to nie znaczy że mają wszystko. Może mają inne problemy o których wy nie wiecie. Może za to w innych dziedzinach życia oni mają gorzej

no nie wiem moze i maja inne problemymy, ale przynajmiej jeden bardzo wazny z glowy,,,,nie mysla juz o budowie domu i skad wziasc na t pieniadze!!! j asobie z glowy wlosy wydzieram, zeby wpasc na pomysl jak zarobis wiecej pieniedzy,,,a drudzy ni nie robia i same pieniadze im wpadaja !!

Gość guta
...odpuśc sobie zazdrosć i ....kolezankę-nie warto!

Gość taka chorobliwa zazdrosc to
wstretne, wyniszczajace uczucie :O

Gość mjakmaruda
ciesz się tym co masz na swiecie sa wieksze nieszczescia a ty skomlisz bo nie stac cie na dom? jesli tak bardzo go chcesz mieć zmien prace,wyjedź rozkręć własny interes,albo pogudź się z tym co jest po co na siłe się unieszczęśliwiac? Ja mam dosyc pracy u kogoś ,biore los we własne rece,zaczełam szkolenia,pracuje dodatkowo za darmo,aby zdobyc doswiadczenie i za rok ruszam z własną małą firemką :p

masz racje juz wiele razy myslalam zeby rozkrecic cos wlasnego,ale ja dokladnie nie wiem co moge robic.. obencie studiuje finanse i jak na raie chcce sie wyksztalcic . apozniej smoze spotka mnie jakies szczescie :)

Gość lolotkawska
mam podobnie jak Ty :( niestety wokol tyle szczesliwych ludzi z pieniedzmi a tutaj czlowiek musi sie martwic o wszystko !! czasami zycie jest niesprawiesliwe!

Gość lolotkawska
w tym przypadku ja mowie o tym, ze inni maja pieniadze a inni nie :( tylko nie mow mi ,ze ktos ciezko pracowal na to co ma! bo w tym przypadku raczej tak nie jest! licza sie tylko znajomosci i wtyki i tyle!!!

Gość lolotkawska
a wygrales cos, ze tak mowisz??

Gość lolotkawska
w sumie masz racje, ale ja mam w zyciu totalnego pecha!!! po prostu jest mi przykro podobnie jak autorce, ze ja musze sie strasznie meczyc, zeby cokolwiek odlozyc! a czasami jest tak ze nic nie odkladam!!!

Gość widzisz jakie to szczescie
ze masz internet i mozesz siedziec na kafe pomysl ze inni tego nie mają wiec ciesz puche póki czas :D bo moze zabraknąc prądu i zostaną tylko nici w żici :D

Gość lolotkawska
mam internet,a le tylko w pracy :( a w domu niestey nie :(

Gość c3c
osoba która studiuje finanse żali się, że nie ma wystarczająco dużo pieniędzy... Zawsze wiedziałem, że w tych sprawach żadne studia nie pomogą... tu trzeba życiowego sprytu i takiej samej życiowej wiedzy, a nie papierka z wyższej uczelni

Gość kooe
jest i tak smutno, bo zycie jest takie niesprawiedliwe!"!" a kto powiedział ze ma być sprawiedliwe. Zycie to groteska uswiadom to sobie . Ile ty masz lat ze o tym nie wiesz jeszcze ?

Gość nigdy nie będziesz
szczęśliwa jeżeli kasa będzie dla ciebie miarą szczęścia

Gość kooe
ale ty jestes naiwna . PRzeciez człowiek nie ma wpywu na to jaki jest i gdzie sie rodzi . Co byc powiedziałą gdybys sie urodziła w Etiopii albo jako pies ? Wszytko to jest wielkim przypadkiem