kejzerka 0 Napisano Sierpień 10, 2008 u mnie teraz duuużo imprez było ;( ale już wróciłam do domku. zamierzam jakiś sport, diety szczególnej trzymac nie bede... zaraz sie zmierze i powiem czy ten krem cos dal, czy tylko wyszczuplił mój portfel :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejzerka 0 Napisano Sierpień 11, 2008 zeszło mi narazie tylko o 1 cm z ud... :( masakra! a w łydkach i nad kolanem żadnej róznicy... teraz wygląda to tak: udo: lewe- 50 cm, prawe- 49 cm nad kolanem: po 36,5 cm łydka: po 34 cm dlaczego tylko z jednej nogi zszedł 1 cm :( ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potwór zwany Babą 0 Napisano Sierpień 11, 2008 Kejzerka, no ciekawe... Ja sobie zawsze mierzę lewą nogę i nawet nie wiem co z drugą ;) Może Ci się jedna nadwyrężyła i spuchła? W piątek wpadają do mnie znajomi na cały długi weekend, dobra motywacja do odchudzania... Dodatkowo na wadze 51,5 kg - małe a cieszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejzerka 0 Napisano Sierpień 13, 2008 nie mam pojęcia co z tym jest?! ciągle u mnie na wadze 54 kg... chce schudnąć jakieś 5 kg... :( i wyszczuplić te cholerne uda!! :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejzerka 0 Napisano Sierpień 15, 2008 ej no... czyżby ten topic już nie istniał?! ja od poniedziałku przechodzę na dietę + godzina joggingu... zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potwór zwany Babą 0 Napisano Sierpień 16, 2008 Ja jeszcze żyję ;) Ale dietę notorycznie zawalam, ciągle ważę 52, uda bez zmian i zbieram się w sobie żeby wreszcie coś z tym zrobić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejzerka 0 Napisano Sierpień 16, 2008 a ja od dziś ćwiczę! mam takie fajne ćwiczonka na nóżki... mogę ci je napisac ;) robie je dwa razy dziennie, bo nie mogę jeżdzić na rowerze, bo leje... :/ a dieta od poniedziałku.. bedzie łagodna :) dodam, że od 4 miesięcy nie miałam miesiączki... dziś wróciła! jestem taka zadowolona... nie zmarnuje jej już żadną drastyczną dietą!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potwór zwany Babą 0 Napisano Sierpień 16, 2008 Pewnie, że chcę ćwiczenia na uda! :) A ja właśnie myślę o konkretnej, ostrej diecie bo łagodne zbyt często łamię, muszę mieć twarde zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potwór zwany Babą 0 Napisano Sierpień 16, 2008 BTW super, że uregulował Ci się okres :) Ale tak mało ostatnio jadłaś, że miałaś z nim problemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejzerka 0 Napisano Sierpień 16, 2008 no niestety tak.. od niedawna jem normalnie... ale całe szczęście że już jest! od poniedziałku spokojna dieta by tego nie zniszczyć + te ćwiczenia i rower jak tylko zrobi się ładniej. zaraz je poszukam i je wkleję, bo mi je podała taka jedna dziewczyna na forum, ale ja do tego dodałam tez swoje. minutka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejzerka 0 Napisano Sierpień 16, 2008 1 połóz sie na plecach , podeprzyj łokcie na wysokości ramion i rób "nozyce . 2 uklęknij jak do damskich pompek(najpierw oprzyj ręce na dłoniach , potem na łokciach) i wymach*j nogami na boki (zgięte w kolanach),jak najwyżej , 20 razy jedna ,potem druga . na zmianę 3 w tej samej pozycji wymachy nogami do tyłu jak najwyżej(20*)kazda na zmiane . 4. lezymy na podłodze na plecach, rece luzno wzdłuz ciala. uginamy kolana i energicznie podnosimy tyłek do góry (30*) 5. siedzimy w jak najszerszym rozkroku. staramy sie dotknac palcami u rak stopy. jak najmocniej ciągniemy tłów do nogi. (20 * każda noga) no i mozna dodac rowerek w powietrzu ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potwór zwany Babą 0 Napisano Sierpień 16, 2008 Wielkie dzięki :) 2 i 3 kiedyś robiłam a mam pytanie o 5 - to takie skłony podczas siedzenia mają być? obie ręce do jednej stopy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejzerka 0 Napisano Sierpień 16, 2008 tak. na podłodze wygodnie, mozesz na jakies macie... obie rece ciagniesz do tej samej stopy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa007 0 Napisano Sierpień 18, 2008 Witam, laseczki :) Wczoraj wróciłam z dłuższego wypoczynku. Fajnie tak po miesiącu zobaczyć stare kąty :) Nie wiem jak się moja waga przedstawia i chyba nie chcę wiedzieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potwór zwany Babą 0 Napisano Sierpień 19, 2008 Cześć Justa :] Od dwóch dni udaje mi się trzymać dietę i wypróbowałam ćwiczenia Kejzerki. Nawet w udzie powróciło 49 cm ale często mam takie wahania. Będę się podniecać jeśli zejdzie do 48 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejzerka 0 Napisano Sierpień 19, 2008 witaj :) a u mnie ... 2 dni temu było: lewa: 52,5 cm prawa: 51 cm a dziś rano?! 50 cm na obu nogach!! :) normalnie cudo :) tylko do 47/48 cm i bedzie git ;) od 2 di jestem na diecie.. na razie jest ok ;) nie mam wagi dobrej w domu :( wiec nie wiem ile waze :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potwór zwany Babą 0 Napisano Sierpień 20, 2008 Wow, Kajzerka, co za tempo, gratulacje :D U mnie nadal 49 (oczywiście cm a nie kg). A tak poza tym to mam kijowy dzień, pokłóciłam się ostro z chłopem. Chyba się wieczorem spiję z rozpaczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potwór zwany Babą 0 Napisano Sierpień 21, 2008 Kejzerka, a nosisz spodnie? Bo ja się wstydzę \'pućków\' na udach a tylko w dwóch super obcisłych parach ich nie widać. Myślałam nawet ostatnio o lipolizie czy czymś takim, ale ponoć te wszystkie pseudo-chirurgiczne-zabiegi to o kant d... potłuc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakusieńka Napisano Sierpień 24, 2008 siemka mam 15 latek, 176 cm i waże 60kg... czy powinnam zacząć sie odchudzać ?? mi sie wydaje że jestem gruba przed wakacjami ważyłam 55kg... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turkusik16 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Moge się przyłączyć? Mam 16 lat 167cm i ważę 57kg.Chcę zrzucić 7kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 24, 2008 witajcie :* tak, noszę spodnie, bo nie mam buł na nogach... ja mam bardzo duże mięśnie, bo chodziłam na balet :( i w spodniach wygląda fajnie :) ale muszą być dopasowane, bo w za dużych to głupio wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potwór zwany Babą 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Turkusik - zapraszamy, zapraszamy :) Tylko ostrzegam, ze ja i prawdopodobnie Kajzerka nie mamy zamiaru się głodzić. kakusieńka - cóż, to zależy od figury, teoretycznie 60 kg jest ok. A u mnie już równe 51 na wadze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewciaa1550 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 uuuj ;/ widzę,że dawno nikt siem nie odzywał ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach