Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kejzerka

od dziś zaczynamy odchudzanie! kto ze mną?!

Polecane posty

u mnie teraz duuużo imprez było ;( ale już wróciłam do domku. zamierzam jakiś sport, diety szczególnej trzymac nie bede... zaraz sie zmierze i powiem czy ten krem cos dal, czy tylko wyszczuplił mój portfel :)

zeszło mi narazie tylko o 1 cm z ud... :( masakra! a w łydkach i nad kolanem żadnej róznicy... teraz wygląda to tak: udo: lewe- 50 cm, prawe- 49 cm nad kolanem: po 36,5 cm łydka: po 34 cm dlaczego tylko z jednej nogi zszedł 1 cm :( ??

Kejzerka, no ciekawe... Ja sobie zawsze mierzę lewą nogę i nawet nie wiem co z drugą ;) Może Ci się jedna nadwyrężyła i spuchła? W piątek wpadają do mnie znajomi na cały długi weekend, dobra motywacja do odchudzania... Dodatkowo na wadze 51,5 kg - małe a cieszy :P

nie mam pojęcia co z tym jest?! ciągle u mnie na wadze 54 kg... chce schudnąć jakieś 5 kg... :( i wyszczuplić te cholerne uda!! :((

ej no... czyżby ten topic już nie istniał?! ja od poniedziałku przechodzę na dietę + godzina joggingu... zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

a ja od dziś ćwiczę! mam takie fajne ćwiczonka na nóżki... mogę ci je napisac ;) robie je dwa razy dziennie, bo nie mogę jeżdzić na rowerze, bo leje... :/ a dieta od poniedziałku.. bedzie łagodna :) dodam, że od 4 miesięcy nie miałam miesiączki... dziś wróciła! jestem taka zadowolona... nie zmarnuje jej już żadną drastyczną dietą!! :)

no niestety tak.. od niedawna jem normalnie... ale całe szczęście że już jest! od poniedziałku spokojna dieta by tego nie zniszczyć + te ćwiczenia i rower jak tylko zrobi się ładniej. zaraz je poszukam i je wkleję, bo mi je podała taka jedna dziewczyna na forum, ale ja do tego dodałam tez swoje. minutka ;)

1 połóz sie na plecach , podeprzyj łokcie na wysokości ramion i rób "nozyce . 2 uklęknij jak do damskich pompek(najpierw oprzyj ręce na dłoniach , potem na łokciach) i wymach*j nogami na boki (zgięte w kolanach),jak najwyżej , 20 razy jedna ,potem druga . na zmianę 3 w tej samej pozycji wymachy nogami do tyłu jak najwyżej(20*)kazda na zmiane . 4. lezymy na podłodze na plecach, rece luzno wzdłuz ciala. uginamy kolana i energicznie podnosimy tyłek do góry (30*) 5. siedzimy w jak najszerszym rozkroku. staramy sie dotknac palcami u rak stopy. jak najmocniej ciągniemy tłów do nogi. (20 * każda noga) no i mozna dodac rowerek w powietrzu ;))

tak. na podłodze wygodnie, mozesz na jakies macie... obie rece ciagniesz do tej samej stopy :)

Witam, laseczki :) Wczoraj wróciłam z dłuższego wypoczynku. Fajnie tak po miesiącu zobaczyć stare kąty :) Nie wiem jak się moja waga przedstawia i chyba nie chcę wiedzieć :)

Cześć Justa :] Od dwóch dni udaje mi się trzymać dietę i wypróbowałam ćwiczenia Kejzerki. Nawet w udzie powróciło 49 cm ale często mam takie wahania. Będę się podniecać jeśli zejdzie do 48 ;)

witaj :) a u mnie ... 2 dni temu było: lewa: 52,5 cm prawa: 51 cm a dziś rano?! 50 cm na obu nogach!! :) normalnie cudo :) tylko do 47/48 cm i bedzie git ;) od 2 di jestem na diecie.. na razie jest ok ;) nie mam wagi dobrej w domu :( wiec nie wiem ile waze :((

Wow, Kajzerka, co za tempo, gratulacje :D U mnie nadal 49 (oczywiście cm a nie kg). A tak poza tym to mam kijowy dzień, pokłóciłam się ostro z chłopem. Chyba się wieczorem spiję z rozpaczy ;)

Kejzerka, a nosisz spodnie? Bo ja się wstydzę \'pućków\' na udach a tylko w dwóch super obcisłych parach ich nie widać. Myślałam nawet ostatnio o lipolizie czy czymś takim, ale ponoć te wszystkie pseudo-chirurgiczne-zabiegi to o kant d... potłuc.

Gość kakusieńka
siemka mam 15 latek, 176 cm i waże 60kg... czy powinnam zacząć sie odchudzać ?? mi sie wydaje że jestem gruba przed wakacjami ważyłam 55kg...

witajcie :* tak, noszę spodnie, bo nie mam buł na nogach... ja mam bardzo duże mięśnie, bo chodziłam na balet :( i w spodniach wygląda fajnie :) ale muszą być dopasowane, bo w za dużych to głupio wygląda

Turkusik - zapraszamy, zapraszamy :) Tylko ostrzegam, ze ja i prawdopodobnie Kajzerka nie mamy zamiaru się głodzić. kakusieńka - cóż, to zależy od figury, teoretycznie 60 kg jest ok. A u mnie już równe 51 na wadze :)