Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikakuła

do seksu trzeba dojrzeć

Polecane posty

Gość kikakuła

jak czytałam rok temu wypowiedzi ludzi że trzeba dojrzeć do seksu, zastanawialam sie o co chodzi,jak dojrzec?do seksu? przecież seks to seks-jesli robi się to z ukochaną osoba zawsze powinno być dobrze.Ja w wieku 18 lat zaczełam upprawiac seks z moim chlopakiem, sprawial mi jakąś tam przyjemnosc, ale ciezko mi bylo osiagnac orgazm,teraz kiedy mam juz 20 seks o kazdej porze dnia, w kazdej pozycji, nawet bez przygotowania jest najcudowniejszy i zawsze prowadzi do orgazmu.Nie wiem czy potrzebowałam czasu,czy dorosnąć do tych spraw ale warto było.

Gość kikakuła
ciasne i małoprzytulne wnętrze osiedlowej kotłowni wyposażonej jedynie w piec koksowniczy z otwartą komora spalania oraz przedwojenny kredens i zydel szewski do obserwowania procesu spalania sprzyja wymyślaniu pozycji

Gość do wsyztskiego trzeba
dojrzec , Ty widac jeszcze nie dojrzalas, bo seks to nie tylko seks i przyjemnosc w danej chwili to rowniez konsekwencje, z ktorymi w niekotyrych sytuacjach nalezy sie liczyc, i nalezy je poniesc kiedy to zrozumiesz, bedziesz odpowiedzialna osoba, gdyby inni to rozumieli, nie byloby tylu niechcianych dzieci, i aborcji

dziewczyna powinna dojrzec do seksu tzn.że odczuwa potrzebę penetracji pochwy przez penisa swojego faceta inaczej mimo że sie zgadza na stosunek jest gwałtem w jej psychice.Nie zalezy to od wieku ale zazwyczaj występuje w pewnym uczuciowym związku z partnerem ,jej fantazji ,rozbudzeniu seksualnemu itp.