Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmm....

kobietki,zmieniacie na lato fryzurke czy nie?

Polecane posty

Gość hmmmmmm....

mnie strasznie kreci zmiana,mam do ramion cale wlosy wycieniowane ale jak nie wyprostuje to wygladaja nijak.tak myslalam nad zmiana,bob jest fajny,ale sie boje ze bez prostowania to bede wygladac nieciekawie,albo do konca szyji jakos wycieniowane,ale w sumie bez prostownicy to samo bedzie

Gość skąd się biorą nutki
mam tak samo,ze wydaje mi sie ze obojetnie jaka bede miec fryzure to bez prostowania bede tak samo glupio wygladac.wlasnie szukam w necie jakis fryzurek ale pewnie znajac zycie sie nie zdecyduje :(

wiesz co,wydaje mi sie ze ta fryzurka chyba nie jest trudna w utrzymaniu jej :) i do takich wlosow jak twoje( bo z tego co piszesz to chyba sa to takie co sie nie kreca tylko wywijaja w rozne str jak sa wycieniowane) chyba jest ok :) ale moze wez fotke i fryzj spytaj

zazwyczaj jest tak ze fryzjer nigdy nie obetnie tak jak na zdj :( ale fryz ladna

Gość skąd się biorą nutki
musze pomyslec :) niby sie mowi ze wlosy odrosna,ale gorzej jak te wlosy rosna dlugo a okaze sie ze fryzura jednak nie pasuje

Gość aga1234
lato przyszło a ja się włosów pozbyłam;) mam bardzo gęste i grube włosy gdy miałam je do łopatek po myciu miałam straszne problemy żebym nie wyglądała jak w peruce ale warkocz był śliczny;) albo jak prostowalam ale kto ma ochote co dzien marnować na to 40 min??? tyle u mnie to trwało... teraz mam króciutkie z grzyweczką;) tył sobie stawiam na gume i wszystkim się teraz podoba... chociaż na początku płeć brzydka się mnie troche czepiała jak mogłam ściąć teraz sami przyznają że w krótkich włosach mi lepiej... i nic tak nie pociąga jak elegancka chłopczyca;););)

Gość hmmmmmm....
aga1234 napewno super wygladasz

Gość per aspera ad astra
Ja właśnie tez myśle o wizycie u fryzjera:P Teraz mam troche za łopatki lekko pocieniowane z przodu, nic ciekawego i tak przewaznie wiaże je w kitke albo warkocza:P Ze mna jest tak ze chcialabym cos zmienic ale strasznie boje sie efektow;p dlatego jesli jestem juz u fryzjera to tylko albo podcinam albo cieniuje zadnych powaznych zmian;p No ale w koncu sa wakacje trzebaby zaszalec troche:D Może jakaś fajną grzywke na bok, i podciac tak za ramiona albo pocieniowac jakos fajnie;p W bobie chyba nie bedzie mi dobrze;p I zalezaloby mi na tym zeby nie poswiecac zbyt duzo czasu na ukladanie takiej fryzurki....wiadomo kapiele w morzu i jeziorku, zeby nie wygladac pozniej jak strach na wroble :DAlez sie rozpisalam;p

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin