Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Esmerala ktora tam z kolei

Str贸j k膮pielowy dla nieszczup艂ej...

Polecane posty

Go艣膰 Esmerala ktora tam z kolei

...a dok艂adnie z wystajcym bruszkiem. Nie jestm chuda ani szczup艂a (niestety), najwiekszym moim problemem jest fet na brzuchu. Reszta ciala w miare. Mam 165 i waze 68. Wiem wiem zaraz us艂ysze ze t艂ocioch z emnie. Ja nie o tym ale mam pytanie czy jestem juz skazana na stroj jednoczesciowych czy jeszcze moge ubrac jakis fajny dwuczesciowy? Co polecacie?Prosze o rady.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
nie jeste艣 skazana na kostium jednocz臋艣ciowy, tyle ci powiem ;)) przegl膮da艂am dzisiaj r贸偶ne strony i natrafi艂am na kilka z kostiumami w tzw. 'Pe艂nych Wymiarach' ;) proponuj臋 co艣 w tym stylu: http://www.neckermann.com.pl/index.php?go=direct&onload=top&gr_id=1598&ref=mb&pass=1 a je艣li chodzi o jednocz臋艣ciowy: http://www.snobka.pl/artykul/857/kostium_korygujacy_shape_fx ewentualnie: http://www.neckermann.com.pl/index.php?go=direct&onload=top&gr_id=1598&ref=mb&pass=1 przyjrzyj si臋, mo偶e kt贸ry艣 ci sie spodoba i poszukasz podobnych fason贸w ;)

Udost臋pnij ten post

w tych linkach z Neckermana chodzi艂o mi: na 1 stronie - kostium dwucze艣ciowy, g贸ra czarna w paseczki, d贸艂 czarny, z jakby paskiem :) na 5 stronie - jednocz臋艣ciowy, br膮zowy, pierwszy z kolei :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Esmeralda kt贸ras tam z kolei
Dzieki za odp. Oluska niekotre ladne z tych co pokzalas. best bra no z kolei te co ty pokazala to nie bardzo. Ja az tak grubo nie wygladam...I pierwszey raz slysze o tankini, nigdy sie z takim okresleniem nie spotkalam. Musze chyba poszkac cos odpowiedniego i w czym bede dobrze wygladala i jednoczesnie dobrze sie czula. Napewno nie bedzie to zadne bikini :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no co艣 ma bo ja ani na erze
ja wygl膮dam podobnie;) waz臋 67 kg brzuszek widoczny ale si臋 nie przejmuje!! miesiac temu w H&M kupi艂am sobie dwuczesci贸wk臋 i nie mam zamiaru nic ukrywac:) w sierpniu jad臋 nad morze. postarams ie ten brzuszek wrzuci膰 ale licz臋 is臋 z tym ze moze is臋 ie uda膰

Udost臋pnij ten post

mia艂o byc zrzuci膰

Udost臋pnij ten post

witaj ja tez jde w sierpniu nad morze :) I tez staram sei troche zrzucic kilo!!!! Jaki sobie kupilas ten stroj?

Udost臋pnij ten post

postarams ie go odnale藕膰 na necie ale to chwilk臋 potrwa

Udost臋pnij ten post

Ogolnie to nie robie tragedii z moje wygladu bo uwazam ze nie jest tak zle. Ale oczywscie jakkazda baba chce troche schudnac by lpeiej sie prezentowac :) Wiem ze pozno sie za to zabralam bo lato za pasem...no ale coz. Co do strojow zawsze nosilam dwuczesciowe nie jakies bikini skape, takie normalne, przewaznie stanik usztywniany. Mowisz ze w h&m 艂adne stroje sa?

Udost臋pnij ten post

nie znalaz艂am:( powiem tak: jest brazowy dwucz臋sciowy gatki wi膮zane na biodrach po obu stronach, g贸ra wiazana na szyji i z ty艂u usztywniona, z r贸偶owym kwiatkiem na jednym cycu i na gatkach ale nie pami臋tam z kt贸rej strony. ch艂opak mi go wybra艂 , taki mu si臋 podoba艂 wiec taki kupi艂am:)

Udost臋pnij ten post

艂adne i stosunkowo nie drogie, ja za ca艂u zap艂aci艂am cos ko艂o 60z艂 albo 80. nie pami臋tam ale my艣l臋 ze tragedii nie ma

Udost臋pnij ten post

No to rzeczywscie ceny nie wygorowane. Zajde tam poogldac, moze cos znajde. Tez mi sie podobaja stanki wiazane na szyji.I kolor braz tez mi sie podoba jeszczze z dodatkiem zo艂tego to super wyglada! Co robisz zeby zrzucic te pare kilo? Cwiczysz i stosujesz jakas diete? Ja nie jem kolacji, i zmniejszylam o polowe tego co jem. Do tego rower i cwiczenia w domu typu brzuszki, nozyce itp. Czy to cos da to sie okaze!

Udost臋pnij ten post

ja narazie nie robi臋 nic bo niestety nie mam czasu, przygotowuj臋 duza impreze i mam ful roboty od rana do wieczora, ale od przysz艂ego wtorku b臋d臋 mia艂a luz i wtedy zaczn臋

Udost臋pnij ten post

To zycze powodzenia i mlego urlopu!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hihi hu hu
ja tez po zimie katastopa mam brzuszek zawsze ale kupuje 2 czesciowe a co najgorsze maly biust dzieki bogu wysoka kupilam dzisiaj kostum czadowy http://www.stadium.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Stadium-SwedenB2C-Site/sv_SE/-/SEK/ViewProductDetail-Start;pgid=ynSoBqoX5hdSR000bi29rcLl00005Q-6qfR- http://www.stadium.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Stadium-SwedenB2C-Site/sv_SE/-/SEK/ViewProductDetail-Start;pgid=ynSoBqoX5hdSR000bi29rcLl00005Q-6qfR- gora w kolorze majcior prosty i idealnie wyprofilowany :)

Udost臋pnij ten post

Ale偶 ja wcale nie napisa艂am, 偶e tanikini jest dla os贸b z jak膮艣 du偶膮 nadwag膮 ;) Poda艂am linka, bo moim zdaniem tankini (czyli figi + rodzaj topu) to 艣wietna, szalenie praktyczne sprawa: jak chcesz to traktujesz na pla偶y jak koszulk臋 i zas艂aniasz ile potrzebujesz, a np. do opalania podci膮gasz. To taka przej艣ci贸wka mi臋dzy strojem jednocz臋艣ciowym a klasycznym bikini :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia9999
te偶 mam 167 i 69 kg... 艂eee musz臋 schudn膮膰... ale najgorsze jest to, 偶e imo wszystko bardzo si臋 sobie podobam :p Nawet bardziej ni偶 10 kg temu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Esmeralda kr贸ras tam z kolei..
best_bra - no o nic cie nie posadzalam :) tylko tam bylo jedno zdjecie pani w stroju i ona byla tka dosc przy sobie.... No ja narazienie ma czasu ale weekend moze sie wybiore na azkupy i znajde jakis kostium. Widze ze nie tylko ja mam takie problemy hihihi achhhhhh te baby :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Esmeralda kr贸ras tam z kolei..
aAAA i stroj z koszulka jakas mi sie nie widzi to chyba juz wolalabym jednoczesciowy :)

Udost臋pnij ten post