Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakabubu

Co ja mam o tym myslec?

Polecane posty

Gość kakakabubu

Spodobal mi sie chlopak przez jakis czas sie spotykalismy i czuc bylo miedzy nami \"iskry\" ale pozniej cos sie zepsulo i jak przyznalam mu sie do tego ze cos do niego czuje to oswiadczyl mi ze ma panne... teraz jest w wojsku ale znow zaczyna do mnie pisac smsy, i rzucac takie aluzje jak kiedys tyle ze nadal utrzymuje to ze ma panne i co ja mam o tym myslec? on sie mna bawi czy co?

Chłopaczyna chce działać na dwa fronty i do tego zapewne dobrze się przy tym bawi, więc dla swojego własnego dobra zakończ tą znajomość, bo inaczej jeszcze bardziej wsiąkniesz uczuciowo w ten niby \"związek\" i im będzie dalej, tym trudniej będzie ją zerwać. A zresztą sama już odpowiedziałaś na zadane przez siebie pytanie... Zastanów się i poszukaj kogoś wolnego :)

Moze srednio mu sie uklada w obecnym zwiazku i chce miec kogs w "rezerwie" niech sie buja...Napisz Mu ,ze jak mu sie zdaje ze Cie moze miec w kazdej chwili to sie grubo myli, i ciekawe co na te smsy powiedzialaby jego Panna :)? ;p

Gość kakakabubu
heh dziekuje za porady :)

Gość kakakabubu
a moze macie jeszcze jakies pomysly...?

Gość z wojskowymi tak zawsze jest
moja kolezanka tez sie wkrecila z zwiazek z takim jednym i tez sie okazalo, ze w tym czasie mial inna panne. Faceci w mundurach maja za duzo testosteronu i za duze powodzenie u plci przeciwnej:P

Gość z wojskowymi tak zawsze jest
mozesz mu odpisywac na smsy, ale kulturalnie i na dystans. Niech nie mysli, ze bedzie Cie bzykal na boku i w tym samym czasie mial inna panne. Moze jak zobaczy, ze nie jestes taka latwa odpusci sobie tamta i zajmie sie Toba

Gość kakakabubu
noo.. tylko ze ja go caly czas trzymam na dystans.. wiec bzykanie na boku i mowienie, ze jestem latwa jest nie trafione he

Gość kakakabubu
nikt juz nic mi nie poradzi...? ;(

Gość fgyhfjftgynf
fgbhfg