Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

odbiór dyplomu -do studentów

Polecane posty

Moi drodzy ile czekaliście na odbiór dyplomu studiów ??? mi kazano czekać na odbiór dyplomu licencjackiego miesiąc czasu :( czekam juz 2 tygodnie ,za tydzień muszę mieć dyplom bo potrzebuję go do pracy ....myślicie że można napisać jakieś podanie o przyspieszenie odbioru tego dypolmu ???? proszę o pomoc bo mnie ta sprawa trapi , chodzi o Uniwersytet Wrocławski :( :(

Gość a co cie to obchodzi gówniaro
idz do zdeikanatu i poproś o zaswiadczenie ukonczeni studió ich zasranym obowiazkiem jest takowe ci wydac

mam to zaswiadczenie ale chodzi o to że do pracy muszę mieć dyplom :( :( zaświadczenie ich nie satysfakcjonuje ,niestety :( :( POMOCY ,help

no niechże mi ktoś zechce pomóc !!!! jakie wy macie doświadczenia z odbiorem dyplomu ???

Gość magdallenka
ja też musiałam czekać ok. miesiąca...

Gość miesiąc czasu
a od razu po obronie dawali zaświadczenie

no to mam niezłą załamkę :( potrzebuję dyplom na przyszly pąitek ,a w przyszly czwartek mija 3 tygodnie ja na ten dyplom czekam :( :( a może powinnam napisać podanie o przyspieszenie wydania tego dyplomu ?? da mi to jakiś efekt , myślicie ,hmm ?

Gość to idź do dziekanatu
i się zapytaj :O może już mają :O przecież info ci nie przyślą... no najwyżej o oficjalnym zakończeniu :P