Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnWawa

Niezobowiązujący, zniewalający flirt online

Polecane posty

Gość Uśmiechnięta.Ona
O siema, troszenkę chyba za młoda jestem dla tego pana, chociaż nie ukrywam, że lubię starszych mężczyzn..

Jeśli to do mnie, to jak widać nie oglądam. Nie mam zresztą tv.

Hehe to mnie rozbawiłyście. Ja nie zwracam uwagi na wiek, ale za to zwracam uwagę jaki kto trzyma poziom. Mam 32 lata to tak gwoli wyjaśnienia, żebyś Anka nie pomyślała, że ta kapka po trzydziestce to 39 :)

Gość anka+
tak wlasnie myslalam :) ale to prawda wiek nie jest istotny przy rozmowie czemu szukasz chetnych do flirtu przez net ?

Pisałem już wcześniej. Tak jest wygodnie, bo imprezowiczem nie jestem, pracuje do wieczora, więc trudno o okoliczności flirtu w realu.

Gość anka+
chetnie poflirtuje i tak przy okazji nie uwazam ze jestes stary :)

A Ty Anka co w tym Wrocku porabiasz? No i czemu świntucho siedzisz na forum erotycznym!?

Gość daj se
obciagnąć smoka warkoczowi. ona tu dyżurna obciągaczka forumowa. :D CODE; SMOK WAWELSKI

Gość Baba Jaga na mietle
Przerwa w meczu, tak się wtrącę. Stawiacie na Niemców, czy na Turcję?

Gość anka+
narzie mam dluzszy urlop:) pewnie z tego samego powodu co Ty dla zabicia czasu poznania kogos milego a ze erotyczny sama nie wiem zainteresowal mnie temat i jestem

Gość anka+
Baba Jaga na mietle stawiam na Turcje ale z innego powodu:)

Baba jaga, możemy być pewni, że nie wygra Polska hehe. Anka, a urlop taki do października, czy dłuższy?

Gość anka+
jeszcze nie wiem :) jesli pytasz czy studiuje to nie poprostu szukam czegos ale bardzo leniwie:)

Kurcze, we Wrocku są fajne babki. Miło wspominam imprezy kilka lat temu, gdy jeździłem właśnie do Wrocka.

Ale podobno w życiu trzeba wszystkiego spróbować. Nie spróbowawszy nie masz prawa na ten temat dyskutować. Tak więc może jednak?

Fannky, jesteś młoda, atrakcyjna, więc jest na to akurat odpowiedni czas. Później będziesz żałować, że czegoś tam nie spróbowałaś, ale będzie już za późno. Nie szkoda Ci będzie odchodzić z tego łez padołu z myślą, że mogłaś mniej oszczędnie wykorzystać młodość?

skąd wiesz, że jestem młoda i atrakcyjna ? :) ja staram się w życiu niczego nie żałować i w sumie robię to na co mam ochotę co oczywiście nie zawsze zgadza się z poglądami większości, ale to mnie już nie obchodzi :P ale to nie znaczy że muszę spróbować wszystkiego :)

A nie jesteś młoda i atrakcyjna? Co do doświadczeń, to chyba lepiej mieć większy bagaż. Jasne, że nie musisz próbować wszystkiego, ale może warto...

no może młoda :D taki bagaż doświadczeń jakoś póki co do szczęścia mi nie jest potrzebny. wolę tete a tete :P

to nie brak wiary a rzeczywistość :P burza u mnie 😭 mam nadzieję że mi komp nie spali :P

A gdzie Ty mieszkasz, że masz burzę? Co do braku wiary, ewentualnie rzeczywistości, to spotkaj się ze mną, a ocenimy :) A spróbuj tylko odmówić, to poczujesz moją dłoń na pośladkach w ramach klapsa.

No cóż, cisza zapadła, więc chyba i czas na mnie. Dobrej nocy zatem i do jutra.

Gość Annnnnnnn
a już miałam sie dolaczyc no trudno