Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna poznanianka21

szukam kolezanki. moze i nawet przyjaciołki

Polecane posty

wesołej, optymistycznie patrzącej na życie, która zarazi mnie tym optymizmem....

nie daje juz sobie rady z zyciem malo co mnie cieszy... brakuje mi kolezanki z ktora moglabym spedzac czas.... mam przyjaciołke ale ona ciagle pracuje i chociaz stara sie poswiecac mi jak najwiecej czasu to ja i tak czuje sie samotna.... dziekuje ze odpisalas na moja wiadomosc:))

glowa do gory:) zycie wcale nie jest takie zle trzeba tylko umiec z niego korzystac i dostrzegac jego dobre strony:) na pewno jestes swietna dziewczyna:)

właśnie o to chodzi ze nie umiem... potrzebuje jakiegoś światełka w tunelu i nigdzie nie mogę go znaleźć.. wiem ze nie powinnam sie dolinować. mam 20/21 lat a czuje ze nic mnie już w życiu nie czeka... to nie jest normalne

spróbuj sie czyms zajac, znalezc jaka pasje ktora zajmie wiekszosc twojego wolnego czasu. nie bedziesz wtedy tak duzo myslala nad swoim zyciem. a w zyciu spotka cie napewno jeszcze wiele dobrego, jestem o tym przekonana:) nie lam sie kochana:)

Gość rrrr
o to jestem:)

no właśnie nie kochana..... płec przeciwna sie mnie chyba boi... choc slyszlalam juz tyle razy ze jestem ladna i inteligentna. ja nawet tego nie widze... zreszta co po tym ... wolałabym byc szcesliwa:(

sprobuj uwierzyc w siebie, otworz sie na ludzi- wydz do baru, kina kto wie moze tam spotkasz tego jedynego?:) przepraszam ale musze juz leciec. co powiesz na to zebysmy pogadaly sobie np. jutro poza forum? jesli chcesz to to jest moj numer gg: 11703691. pozdrwiam:)

jestem tu od czasu do czasu, ale gg aktualne jak by ktos chcial pogadac :)

przeciez wiadomo :classic_cool: nawet jesli nick jest niewystarczajaco jasny to sa inne "wskazowki" :)