Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotr1984

Dziewczyna nie chce ani pójść na dyskotek nawet czasami na drinka do baru. Najch

Polecane posty

Najchętniej z domu by nie wychodzila , jak z czymś takim sobie radzić, Byłem ostatnio u rodziny z młodszą siostrą 18 letnią i jej koleżankami w ciągo tygodnia więcej imprez zaliczylem niż przez cały rok.

Gość u mnie to samo
ale zaczynam szukać nowej

Gość mam w sobie magnes
a ja lubie wychodzic na dyskoteki do baru, parku i różnego rodzaju imprezy a jestem sama :( i wydaje mi sie ze faceci wola takie myszki co tylko siedza w domu

Gość nie poradzisz nic
po prostu taki juz ma charakter domatorski jesli tak bardzo ci to przeszkadza znajdz sobie inna bardziej rozrywkowa dziewczyne

Gość taktzktak
a to jakas mazepa

Gość gość
Niech lepiej z tobą ani z żadnym facetem niech nie idzie by zobaczyła jak tańczysz to by tam odpadła albo byś się schłał i do seksu namawiał i cholera wie co byś tam jeszcze jej robił

Gość Wilburn
What's the last date I can post this to to arrive in time for Christmas? lovegra farmacia online Keith Gido and Tierra Curry write: In the great majority of cases, officials are not cramming anything down anybody’s throat — the Endangered Species Act is just guiding how we spend a relatively tiny portion of our tax money in an environmentally constructive way.

Gość gość
Ja mam to samo z moim facetem :/ rozumiem pasja-gry komputerowe, rozumiem ze ciagle pada bo to uk... czuje sie w domu jak w wiezieniu. Nie moge sie doczekac wyjazdu do wawy w ten czwartek, w koncu sie rozerwe :/

Gość Nolan
I'd like to cancel this standing order avanafil melting point Ohio stripped funding from Planned Parenthood and put new requirements on those performing and seeking abortions. Wisconsin passed a law requiring women seeking an abortion to undergo an ultrasound and new requirements on doctors performing abortions. A federal judge on Monday temporarily blocked a portion of that law.

Gość Newton
Where are you from? creak malegra 100 reviews under paid In Gene Fama's view, when technology stocks boomed in the late 1990s, and then crashed, that reflected people's views about the prospects of highly successful companies emerging from the melee. Not quite enough of them did, to sustain share prices at that level. But that didn't make the market irrational, it just made it wrong - with hindsight.