Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GwiazdKa201987

ssanie oleju-czy pomaga w walce z nadwagą?

Polecane posty

Gość GwiazdKa201987

czy pomaga on jakoś w walce z kilogramami?

Gość czemu chcesz to zrobić
nie,dieta i ruch to recepta na nadwage

Gość GwiazdKa201987
a tu jak zwykle głupie komentarze, nie jestem idiotką, wiem że dieta i ruch to podstawa, ale tyle czytam tu na forum o ssaniu oleju i o jego cudownych efektach i dlatego pytam,czy w walce z nadwaga też ma jakieś dzialanie

Gość ssanie
ssanie oleju pozwala oczyścić organizm z toksyn , ale na temat ochdudzających jego właściwości to nie słyszałam

Gość piszecie jeszcze
ja stosuje od 2tygodni zobacze

Gość pelutynka
Ssanie ogólnie bardzo pomaga w walce z tłuszczem. Musisz tylko dużo ssać i do tego najlepiej na kolanach.

Gość piszecie jeszcze
nabijajcie sie nabijajcie ciekawe co zrobicie jak wam doktór nie pomoże pierwsi polecicie do zielarza albo homeopaty

ssanie oleju jest bardzo dobrą metodą pod warunkiem iż ssamy minimum miesiąć, najlepiej na czczo lub 3h po jedzeniu.wg ajurwedy ssanie oleju powinno sie dobywac za pomoca oleju sezamowego , wg Tombaka- słonecznikowego (organicznego) wg ajurwedy oczyszcza organizm i leczy z chorób- jesli chodzi o utrate wagi- raczej nie

Gość gość
Słyszałam o tej metodzie i zaintrygowała mnie ona. Wiem że nie tylko pomaga z nadwagą, ale podobno odkrztusza drogi oddechowe i wybiela zęby. Ja z nadwagą poradziłam sobie dzieki pani dietetyk http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/patrycja-kaleta-polyniak,131803/dietetyk/nowy-sacz/ Było ciężko, alw 15 kg za mną :)