Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialam faceta palanta

Ale moj facet to pajac. Moj ex facet.

Polecane posty

Bardzo powaznie zawinil, bardzo... i po kilku dniach nie odbierania telefonow, zlitowalam sie nad nim. Prosil o spotkanie, ja odmawialam. Zranil mnie dupek jeden. To wiecie co on zrobil? Postal samochodem przed moim domem 35 min piszac mi esa, ze mnie kocha i czeka. Nie wyszlam i dal sobie spokoj i milczy od 2 tyg:P No prosze was jak to wytlumaczyc inaczej niz tym, ze mu po prostu nie zalezy? Kiedys potrafili za panna na 2 koniec swiata isc a moj pogapil sie w moje okno i odjechal. A takie swinstwo mi zrobil, ze powinien na kolanach kleczec miesiac. I on dobrze o tym wie dupek jeden :o 😭

poprawka: nieodbierania-aby ktos nie napisal ze tluk ze mnie 😭

no tak bo ty bys chciala zeby przed toba lezał krzyzem:o a kim on jest psem? chcial z toba porozmawiac to nie odbieralas telefonu, nie chcialas sie z nim spotkac to o co ci chodzi? nastpna zasrana krolewna?

no przepraszam ale mnie tak zranil i oklamal

I przez okno w toalecie potrafił przyglądać się mi godzinami jak zmieniam podpaski gdy mam ciotę. A teraz? Podgląda sąsiadkę! Palant jeden!

podszyw

Gość falvitttttttttt
co zrobil

to swojadroga:o ale ty nie chcials z nim zrywac o nie bo rasowe ksiezniczki takie jak ty wola robic fochy zeby on za nimi skomlał jak pies wtedy sobie samoocene podwyzszy odrazu gdyby mu nie zalezalo to bys ie w ogole nie przejal on chcialz toba zlapac kontakt ale nie bo swieta krowa musiala pokazac gdzie jego miejsce nie lepiej bylo sie z nim spotkac i wyjasnic ze cie skrzywdzil po czym zakonczyc znajomosc? tak z klasa?

no wlasnie teraz zakoncze z klasa bo sie odezwal i za 2 dni sie z nim spotkam

Kobieto to nie facet jest palant tylko ty. Czy wy kobiety nigdy nie zrozumiecie że związek to praca dwojga partnerów a nie to czego w danym momencie pragnie jaśnie wielmożna księżniczka, a potem facet to palnt jesteś żałosna

o jakich księżniaczkach ty mówisz?!?!?! zawinił poważnie to co? ona ma go przepraszać i błagać żeby ruszył swój zad i choc chwile ze swojego jakze cennego czasu jej poswiecił?!?!?!?! jak cos zrobił to powienien godzinami tam czekac, powinien dzwonić non stop!! miałam faceta palnata - olej go...widocznie na ciebie nie zasługuje...tak kobiety, szanujmy sie!! Jakie refleksje:D

Gość czekał na ciebie 35 minut
ty go zlałaś i jeszcze mówisz, że mało wytrwały :O żal

Ta ciekawe jak ją zranił bo jak znam życie to to poważnie to kompletna błachostka którą można było sobie szybko wyjaśnić ale przecież lepiej strzelić focha

nie rozumiem was z deka:O cos zrobił, okłamał ja to co - ma mu to wybaczyc tak hop siup?? to okłamie drugi, trzeci, czwart...raz, bo przeciez 'ona mu szybko wybaczy':O

moja droga jezlei chciala zakonczyc to mogla sie z nim spotkac i mu to pwoiedziec prostow twarz czy jej duma by na tym ucierpiala? nie rozumim po co odtsawianie tych wszystkich szopek ma az tak niska samoocoene?

Gość czekał na ciebie 35 minut
ona nawet nie napisała jak :O tylko, że poważnie :O a co to dla niej znaczy to my nie wiemy :O

nom, to tez zalezy co zrobił...bo jesli błachostka, to panna przesadziła, ale jesli to cos powaznego to ten facet to na serio pajac

Gość Justynka 17
Raconteuuurs ... Twój nick brzmi jak Terranosaurus rex ... i pewnie z tej epoki się wywodzisz, hehehe

dobra, to ja sie bede szanowac i beda mnie mieli głeboko w dupie, a ty sie nie szanuj zeby mieli cie mniej wiecej na wyjsciu od dupy:O

justynka 17 - hahahaha, chciałaś sie troche 'wymądrzyć'??? to ci sie troche nie udało, bo to jest taki zespół, zresztą dość popularny...a jak ty go nie znasz to raczej ty sie z tamtej epoki wywodzisz...tym bardziej jesli mas z17 lat jakie poczucie humoru:D:D:D

strzelanie fochów to jest jeden z rodzajów szanowania siebie; zalezy czy dziewczynie zalezało wczesniej na nim i zalezy co on zrobił

buhahahaha strzelanie fochów to sposób szanowania siebie sorry ale oplułem monitor chyba nieszanowania siebie bo wskazuje tylko i wyłącznie na to że laska jest tak zadufana w sobie że nawet nie potrafi rozmawiać gdyż to uraża jej dumę księżniczki

taaa do niech do niego leci, skrzydła jej kup żeby go przepraszała za jego kłamstwa:O załosny jestes, okłamiesz dziewczyne to liczysz że ona powie 'nic sie nie stało, chodź misiu do łóżeczka, ty sie położysz, ja zrobie ci kolacje a potem do ciebie dojde":O i to jest chyba powazne, skoro facet czekał te 35 min^^

raconteurs ty czytasz co ty piszesz czy brałas cos:o? chcialabys zeby facet poprostu przestall sie do ciebie odzywac? nie tlumaczac ci nawet nic nic a nic! wtedy byl by hujem?hę? ale jak dziewczyna to robi to moze? bo kobietys obie mogla robic fochy czy jak? bo nie rozumiem? gdybya autorka naprawde chciala z nim zerwac to skonczyla by to odrazu

ale kurwa kto jej kaze sie z nim godzic:o? NO KTO? pokaz mi jedno zdanie w ktorym ktos sugeruje ze ona ma sie z nim pogodzic? niekt tu o tym nie gada wiec nie pierdol glupot wszyscy staraja ci sie wpoic do tego twojego rozumku ze zeyjemy w XXI wieku i jako dorosli ludzie powinnis ie tak zachowywac a nie jak dzieci z podstawowki jako szanujaca sie kobieta powinna sie z nim spotkac powiedziec mu wszystko i zakonczyc znajomosc no ppowiedz mi co jest w tym zlego? w czym jej to uwlacza?