Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość higienistka44556

ROBIENIE LODA - BRZYDZĘ SIĘ!

Polecane posty

Gość zeby kochac się z kimś
analnie, to trzeba go przede wszystkim KOCHAC. Wtedy jest cudownie , w innym wypadku obrzydzenie jest wrecz naturalne- skoro ktos tu pisze, z ejakis facet się na nią spuscił na twarz i wsio... Skoro uprawiacie z kimś seks, a nie kochacie go, to nic dziwnego, z enie mozecie sie otworzyc.

Gość Nana21
Ja uwielbiam robić loda swojemu kochankowi, ale mężowi już teraz nie robię. Tylko tej osobie robi się z przyjemnoscią którą kocha się bez opamiętania.

Gość klauudunia89
ahjsdfakjas chyba Ci sie wydaje ze mnie znasz :P

Gość każdy robi jak chce
skro on mi minetke?? to czemu ja jemu nie?? dla mojego chlopaka najwazniejsza jest moja przyjemnosc.. balam sie przelamac.. ale dalam rade.. wyszlo samo ze mnie:):) po prostu chcialam mu dac troche przyjemnsci:) nie zaluje warto bylo:) tym bardziej ze mnie nie namawial.. a spodobalo mu sie bo widzialam jak odlatuje.:) kocham jego wiec i cale cialo tez:)

Gość bzybzybzykanko
ja nie umiem robic loda ;( kiedys probowalam mojemu zrobic, ale meczylam sie i meczylam i nic, znudzilo mi sie i przestalam, a w dodatku jak jego ***** dochodzil mi do migdalkow to musialam powstrzymywac odruchy wymiotne, nie miesci sie w gebie

Gość każdy robi jak chce
mnie tez sie nie miesci.. ale moze to moje stworzonko jest delikatniejsze .. no nie wiem.. dopiero poczatkuje w tej dziedzinie i sie ucze.. mam wyrozumialego faceta. z reszta on tez nie wie jak powinno byc bo ja Go tak pierwsza:)

Gość każdy robi jak chce
a co do nudzenia sie?? nie tedy droga ja mam frajde ze daje mu taka przyjemnosc:)

a kto karze wkladac calego,poczytajcie sobie jak unerwiony jest penic,jezeli zołądź i więzidelko są najwrazliwsze to po co calego ladowac do ust. Ja teez mialam opory,po roku sie przelamalam,teraz robie mu z przyjemnosciś i wiecie co jak już czuje ze w ustach mam za duzo to pomagam sobie ręką ale zawsze napletek i czesc trzonu mam w ustach .

jestem facetem z doswiadczeniem i mowie wam dziewczyny kobiety NIROBCIE ZADNEMU ZADNEGO LODA TO UWLACZA WASZEJ GODNOSCI BO JAK SIE BEDZIECIE CZULY JAK ZNIM ZERWIECIE A POTEM BEDZIE PATRZYŁ NA WAS JAK NA SUKE ,KOBIETA MUSI SIE SZANOWAC MOJA ZONA NIIGDY ZADNEGO LODA MI NIEROBILA .I KOCHAM JA ZA TO ZE TAK WLASNIE JEST ..CIAGNIECIE DRUTA JEST NIEDOPUSZCZALNE DLA SZANUJACEJ SIE DZIEWCZYNY NIGDY

Gość Jagoda123456
Szczerze mowiac to nie ma czegos takiego jak niedorosniecie do robienia loda . BZDURA ! Sa osoby ktore lubia robic i robia . a sa osoby ktore nie lubia i za zadne pieniadze swiata nie zrobia . np .taka ja ! Kiedys mi sie podobal pewnien chlopak przez ok 2 lata . i po 2 latach dopierdo sie poznalismy i zaczelismy bajerowac .. spotykalismy sie i raz chcial zebym mu zrobila loda , potem drugi ,trzeci caly czas prosil , a ja go KOCHALAM nad zycie .. i mimo tego nie zrobilam.. zeby sie juz przymknol to mu konia zwalilam i przyznam ze mnie troche cofalo .. modlilam sie zeby doszedl i doszedl . ;D hah cieszylam sie ze to juz koniec . NIGDY wiecej .. .

jeżeli się brzydzisz robieniem loda, to go nie rób ani o tym nie myśl- proste jak drut ;)

Gość a ja to uwielbiam
Uwielbiam seks oralny ... uwielbiam go lizać, ssać i ten moment kiedy dochodzi w moich ustach a ja mogę rozkoszować się smakiem jego spermy. Jak można nie lubić seksu oralnego ?

Gość sadsa
o ja zajebiśćie!!!!!!!!!!1111111111

Gość iiiiiil
ja chce zrobic chłopakowi ktory bardzo mi sie podoba ale jakos nie ma okazji ;(

Gość smutna-serenada
Ja facet nie robi minetki to nie masz zadnego obowiazku robic loda. Ale ja bym sie takiego bubla pozbyla i znalazla takiego co uwielbia lizac piczke, bo to cudowne jest, jesli zrobione umiejetnie. A jezyczek lub paluszek w pupci przy minecie to juz ekstaza jak dla mnie. Co do lodów to nie rozumiem czemu sie brzydzisz! Jesli facet jest czysty to sama przyjemnosc. Ja uwielbiam robic loda i robie to dla wlasnej przyjemnosci chyba nawet bardziej niz dla niego. Podnieca mnie to niesamowicie, kocham ten smak i zapach i uczucie penisa wypelniajacego moje usta. Wystarczy kogos lubic i pozadac, zeby lodzik byl niesamowita przyjemnoscia, a jak do tego sie kogos kocha to juz nie ma mowy o obrzydzeniu jakimkolwiek!

Gość porządne rajstopki
mam szacunek dla siebie.......lód uwłacza godnosci kobiety. Poza tym brzydze sie, pomimo że kocham męża.

Gość kghhy
Mam to samo:( Ale może kiedyś się przełamiesz:)