Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiunia23

CZy to moze byc ciaza?? POMOCY PISZCIE

Polecane posty

Gość Asiunia23

Jakis czas temu chlopak spuscil mi sie w odbyt czy to moze byc ciazaA? bo spoznia mi sie okres, ale nie mam zadnych objawow ciazowych i test tez wykazal ze nie jestem. Wiec co to moze byc?

Gość taktzktak
TAK,TAK,TAK,TAK,TAK-TO MOŻE BYC CIĄŻA. WYSTARZY,ŻE BYŁ TO DZIEŃ PŁODNY I PLEMNIKI WRAZ Z TWOIM ŚLUZEM SPŁYNĘŁY DO POCHWY.

Gość Carmina1986
tak, ja też jestem tego zdania co moja poprzedniczka

Gość gdgsds
chuja sie znacie mam okres, kurwa tylko umiecie nastraszyc ludzi , a gowno wiecie na ten temat

Gość karioka75
czesc wszystkim. mam jedno pytanie. uzywam tab yasminelle juz od 3miesiecy. i nie wiem jak to sie stalo ale zapomnialam przyjac 18tej tab z opakowania (dokladnie w sobote). minelo sporo czasu bo zorientowalam sie dopiero w niedziele wieczorem czy jakiej 24h po. wzielam odrazu dwie tab i mam zamiar rozpoczac nastepne opakowanie bez 7dniowej przerwy tak jak jest napisane w ulotce. ale i tak mam lekkiego stresa poniewaz w piatek wspolzylam ze swoim chlopakiem, pozniej przyjelam tab z piatku o 21 ale w sobote wlasnie zapomnialam. czy jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy? prosze o pilna odpowiedz!!!!!!!

Gość taktzktak
nie powiadaj bajek,ze straszymy. Pytasz to odpowiadamy. Jest to mozliwe,lecz malo prawdopobodne. Chcialas odpowiedzi to masz ty pustaku. Skoro uwazasz,ze nic nie wiemy to nie zadawaj wiecej pytan a najlepiej to: NIE PUSZCZAJ SIE SZMAT* OBLESNA. IDZ DO SWOJEGO CHLOPTASIA POPROS ZEBY CI SIE SPUSCIL W ODBYT OCHYDNA BABO