Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda mama Kasia

Moja 3 miesięczna córka ma zaparcia

Polecane posty

Gość Młoda mama Kasia

Moja córeczka nie może sama się załatwić co ja robie nie tak. Byłam u lekarza ale praktycznie nie pomógł mi nic tylko przez kilka dni robiła kupkę ale problem powrócił. Bardzo się boje ponieważ opróżnianie jest bardzo ważne tym bardziej , że to takie małe dziecko bardzo proszę pomóżcie mi. Może faktycznie to moja winna,że Oliwia nie może zrobić kupki. Pomagam jej poprzez masowanie brzuszka daje jej do picia rumianek ale to i tak nic nie daje.

Gość ajt
lewatywy jej powinnas robic

Gość Młoda mama Kasia
ale jak to moje pierwsze dziecko

jakie lewatywy ? :P nie czytaj piedrół !! jak karmisz ? butelką czy piersią? na butli dzidziuś powinien robic normalnie kupki, na piersi różnie z tym bywa :( nawet i do 4 dni bez kupy to ponoć norma :( kup herbatkę koperkową , a najlepiej plantex w aptece - po ym napewno zacznie robic kupki . poza tym jak juz zrobi kupke to jakiej jest konsystencji???

Jeżeli jest karmiona piersią, może nie wypróżniać się przez kilka dni - i to podobno normalne :). Moi chłopcy tak \"działali\", ale mnie to martwiło, więc pili przez jakiś czas syrop Lactulosum. Oczywiście po konsultacji z lekarzem. Pomogło. I problem nie powrócił.

Gość Młoda mama Kasia
Karmię ja piersią jak tego chce ale najczęściej to butelką. Kiedy zrobi kupkę to jest idealna ale boje sie że ona tak rzadko ją robi. Dziękuje wam że napisaliście do mnie, troche kamień mi z serca zszedł. Dobrze sie doradzić juz doświadczonych mam

jeśli dzidzia robi normalne kupki, a w międzyczasie nie ma wzdęć, twardego brzuszka, nie płacze przy "bączkach" - to bez obaw :) choć wiem, ze to denerwujące , ale napewno malutkiej nic nie jest :) u nas sprawdzał się tylko plantex, ale każdo dziecko jest inne, więc jesli bedziesz chciała "unormować" kupki to niestety ale będziesz musiała popróbwać kilku rzeczy zanim trafisz na coś co na malutka podziała.