Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie sobie pytani

Co macie do avon?

Polecane posty

Gość takie sobie pytani

Gość a co mamy mieć
??

Gość takie sobie pytani
a nie mam w Nim nic dobrego? moze macie lewe konsultanki? Kosmetyki mozna oddac jak cos nie tak a ona ma obowiazek wszystko dobrac

Gość takie sobie pytanko
a co Cie uczulilo?

Gość a co mamy mieć
dla mnie podstawą przy zakupie kazdego kosmetyku jest PRZECZYTANIE JEGO SKŁADU! składy Avonu mi nie odpowiadają, dlatego nie kupuje tych kosmetyków, po za tym nic do nich nie mam

Gość takie sobie pytanko
rozumie :)

-chemiczny zapach, który aż powoduje że łzawią mi oczy -seria color trend jest okropna, brzydkie kolory, brak trwałości. - te wszytkie kosmetyki, z seri natural (czy jak sie to nazywa), są okropnie chymiczne :o, wysuszają, mają młdławe słodkie zapachy, powoduja uczulenia. - perfumy: płytkie, bezbarwne zapachy , gdy jest na nie promocja to wszedzie je czuć (że też ludzie sie rzucają na to :o )

Gość claudine77777
szampony maja beznadzieje...

Gość eg123425
Jedynie perfumy mają fajne:)Tzn mi się podobają;]

Gość takie sobie pytanko
a ktore szampony tee advance czy naturals? bo musze przyznac ze te drugie sie poprawily :)

Avon jest fajny. Może nie idealny ale ideałów nie ma. Orifflame (czy jak to się pisze) to to jest dopiero shit.

no sorry ale ma porownania Avonu do Oriflamu ;) oriflame ma naturalne, zdrowe kosmetyki. A Avon powstal jako ich konkurencja. Katalogi przesliczne az sie by chcialo kupic polowe produktow! i sie kupuje..a potem to stoi i sie tego nie uzywa bo syf.

avon konkurencją ? litości. avon jest firmą liczącą sobie ponad sto lat, a oriflame powstało jeśli się nie mylę w latach 60tych XX wieku. poza tym, jeśli chodzi o sprzedaż to oriflame jest baardzo daleko w tyle za avonem. ja nie mam nic, nie testują kosmetyków na zwierzętach, jak w każdej firmie (!) są produkty dobre i buble. tyle na temat.

Gość ja pracuje
w tej formie przy produkji tych kosmetykow ale b teraz przenasza wiekszosc do polski i do itali i dostaje mega paki tego za darmo alłe tez nie uzywam wiec sprzedaje

Gość takie sobie pytanko
ja tez a von jestem bardzo zadowolona, jesli ktos jest z Krakowa, moge pomoc :) dac jakas znizke,albo jesli macie same kolezanki najlepiej sie wpisac :) naprawde warto,gratisy mozesz na allegro oylic lub kolezanka :) ja tam uwazama, ze zell senses, plyny do kapieli , seria foot works jest kapitalna w oriflame tez zamawiama,ale wkurza mnie to wywyzszanie oriflame bo maja jeden wiecej znaczek na katalogu

Gość takie sobie pytanko
a jakie macie konsultantki?

Gość ja nie mam do nich nic
jak w kazdej firmie sa buble i są dobre kosmetyki, choć przyznam że dla mnie się pogorszyły. Kiedyś więcej kupowałam, bardzo lubiłam serie migdałową naturals, ale ją wycofali. Tak samo winogronową:/ Obecnie kosmetyki naturals nie bardzo mi podchodzą i ich nie kupuje. Kiedyś lubiłam bardzo ich perfumy, ale mi się znudziły. Co do szamponów i odżywek zawsze kupowałam w sklepie, wtedy katlogi wychodziły rzadziej, a te dwie rzeczy kończa mi sie dosyć szybko. Obecnie nie kupuje tam nic poza serum do końcówek które uwielbiam. Reszte w sklepie, a to dlatego, że mam ulubione kosmetyki i nie mam ochoty ich zmieniać.

Gość takie sobie pytanko
Mi sie tez wydaje,ze nie ma firm idealnych, ale widze,ze czesto ludzie osotro krytykuja avon a mi sier wydaje,ze musza miec jakies nijakie konsultantki :( produkt do 3 m-cy mozna oddac :(