Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Nikiii

Facet RAK ?! jacy Oni sĄ ????

Polecane posty

Gość dramat i masakra
czyn godny naśladowania:classic_cool: Dobranoc zatem i miłych snów:D również wycofuję się na wczesniej upatrzone pozycje...

Gość milo milo milo
Dobranoc Raczku spij dobrze :D 🖐️

Gość dramat i masakra
nooo buziole:classic_cool: papa:D ups...chyba za bardzo się odmłodziłem duchem:D:D:D czas powrócić do muszelki:classic_cool:

Gość Czarny/zapłakanyAnioł
to pobądźcie sobie dłużej w zwiazku z facetem rakiem. Owszem czuły, romantyczny, ważna jest dla niego rodzina ALE poza tym to zapatrzone w siebie pępki świata, które ZAWSZE mają rację, egoiści, którym nawet uwagi nie można zwrócić, bo mogą Ciebie wyzwać od najgorszych. Wiem, bo sama jestem w chorym związku z rakiem.

Gość to ja bylam tu
wpisujcie swoje doswiadczenia :)

Gość takaspodkielc
no to jeszcze raz - czarny/zapłakany Anioł ma absolutną rację. Tez jestem w chorym związku-niezwiązku z takim palantem. Skończę to, czekam tylko na odpowiedni moment.

Gość zona raka
raki sa czule ,kochajace,domatorzy,lubia dobre jedzenie,latwo nawiazuja kontakty z innymi ale nie dbaja o ich utrzymanie,sa pracowici i solidni ale jak nie musza to wola nic nie robic,sa malo kreatywni ,wola jak ktos za nich pomysli,ale potrafia jak trzeba zadbac o dom,ugotowac,zrobic zakupy.bardzo emocjonalnie podchodza do wszystkiego,sa troche przewrazliwieni, czasami wola sklamac bo wydaje im sie ze w ten sposob wykreuja sobie rzeczywistosc,ni epotrafia kupic prezentu,nie zyje sie z nimi latwo,ale idealow nie ma

Gość zona raka
i jeszcze :nie lubi sie klocic,zawsze pierwszy wyciaga reka do zgody,nawet jak nie jest winien,potrafi sie niestosownie zachowywac,duzo go trzeba nauczyc

Gość gora
uppp

Gość anty rak.
Boże.. Raki wierne?! Co to za bzdury. Raki szukają kochanek. No jak zwykle.. Wszystkie negatywne cechy raczej się zgadzają ;) Nie układać sobie życia z rakiem, bo to to totalne samobójstwo jest.

Gość odnosze inne wrazenie
Co prawda nie wiem do końca jacy są w związku, bo nie spotykałam się z rakiem na poważnie. Wiem jednak, że to wrażliwe osoby z romantyczną acz twardo stąpajacą po ziemi duszą.

Gość gość
Zalety leczenia terapią hipertermii onkologicznej ogólnoustrojowej: 1. Zwiększa skuteczność chemioterapii i radioterapii. 2. Redukuje negatywne skutki chemioterapii i radioterapii. 3. Systematycznie uszkadza białka i nici DNA nowotworu. 4. Aktywuje układ immunologiczny do walki z rakiem. 5. Oddziałuje na guz pierwotny oraz ogniska przerzutów nowotworowych. 6. Działa przeciwbólowo. 7. Jest nietoksyczna, nieinwazyjna, bezbolesna. 8. Podnosi jakość życia chorego. 9. Obniża ryzyko powstawania przerzutów. www.BialaOnkologia.pl

Gość gość
wszyscy faceci ze znaków wodnych są niezrównoważeni i jeszcze wiele by tu wymieniać

Gość Taki_jeden_964
Ja jestem RAK. Fajne chłopy. :)

Gość gość
Facet spod Raka to: -manipulant -oszust -kłamczuch -egoista -sknera -bałaganiarz -brudas -len,pasożyt,nie chce mu się pracować -zakompleksiony -agresywny -zawsze zdradza -nie stały w uczuciach -podły -humorzasty do potęgi -z pozoru romantyczny i uczuciowy,czułe słówka na poczatku ,udaję opiekuńczego a potem zaczynają się wyzwiska i przemoc -dla niego ważne jest:na 1 miejscu on, na2 matka,ojciec,rodzina :brat,siostra,babcia,dziadek Natomiast zona i dzieci sa na miejscu 100. X Ogólnie chvj nad chvjami. Zycie z nim to pasmo cierpień i nieszczęść. Nie potrafi dać nikomu szczęścia.

Gość gość
:D racja 100%

Gość gość
facieci spod raka to tchórze, lubią udawać jacy to oni nie są twardzi a tak naprawdę trzesą portkami w obawie że ktoś mu kiedyś za to cwaniactwo nie wp******i

Gość gość
Nie potrafią przyznać sie do błędu Nie potrafią wyciągnąć reki do zgody Często z ich udziałem da ciche dni-obłęd Nie potrafią sie zachować w towarzystwie Sa beznadziejni Takie duże nieporadne dzieci -fuj.

Gość gość
FACET RAK to GBUR. :P

Gość xxx  xx x

panowie raki są przede wszystkim humorzaści, entuzjazm tak szybko jak się u nich  pojawia tak samo szybko potrafi zniknać, sporo obiecują niestety na tym się kończy, łatwo im przychodzi zmiana zdania, nie wiem czy wynika to z nieszczerości czy to jte wahania nastroju, ambitni, ja trafiłam na inteigentego, rodzina jest dla nich bardzo ważna, kumple chyba tak samo, gorzej z innymi relacjami, przemądrzali i uwazaja ze zawsze maja racje, tak latwo nie przyznają się do bledu. taki mam mnie więcej obraz raka po kilku miesiącach znajomości.