Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham takich podszywaczy

Uważam, że inteligentnie można zdziałać wszystko. Czemu większość to imbecyle?

Polecane posty

Gość hihihihihihi
Nie przejmuj się, około 15% - 20% wszystkich podszywów na Kafeterii to moje dzieło, siedzę tutaj 16 godzin na dobę w oczekiwaniu na zasiłek dla bezrobotnych, a więc muszę się czymś zająć:classic_cool:

Gość Są dwie strony medalu
przebieg randki: ona przyjedzie autobusem, on podjedzie swoim 20-to letnim porsche, szarmancko zapłaci za jej wodę niagazowaną, po czym zasunie jej pare tekstów niczym spektakularnych chwytów karate na co ona zmięknie i się zwilzy, a wtedy on ją pyk od przodu, pyk od tyłu, a jak całkiem bidulka straci orientacje co sie dzieje, to i jeszcze na obciąg z połykiem ja namówi- i szybciorem w nogi!!! Nie omieszka zostawić wysokiego napiwku od rachunku za wodę i tyle go kobitka widziała

spokojnie i z nabożeństwem ciasno owijam piersi bandażem, zasiadam przed monitorem, odpalam kafeterię i piszę jako mężczyzna

Gość Proktolog mówi
Wszystkie moje topiki umierają Czemu nie chcecie wpisywać fajnych wpisów podszywaczy? ;> Bo najlepsi z najlepszych podszywaczy działają tak, że nikt nie wie, ze to jesr podszyw i robią niezłe zamieszanie :D O tych mistrzach często nie usłyszysz.

Gość Proktolog mówi
Nie wiem czy wiecie, ale większość tych tekstów ( 90%) to radosna twórczość absolwentów F23

Gość nie wiem ale są zajebiste

Gość yeh
Przez 98 minut codziennie wpatruję się hipnotycznie w puszkę po pasztecie popularnym z Biedronki, wyobrażając sobie, że to mój szkolny kolega Jaźwiński Ryszard (obdarzony zajęczą wargą i skoliozą), który pod wpływem mego mesmerycznego wzroku przemienia się w skrzyżowanie legwana zielonego z Rowanem Atkinsonem i zapina mnie brutalnie w mego lekko nieświeżego wedla.

Gość 98798744
Zawsze o poranku, gdy umyję ząbki i trochę sobie pomantruję, zaczynam rozważania nad wyższością majonezu kieleckiego nad dekoracyjnym z winiar, które to rozważania zazwyczaj prowadzą mnie na manowce mojego genialnego umysłu, na których to manowcach gubię się wśród kłębów burzanu myśli dzikich i rozchwianego libido.

Gość yeh
Wsadziłem sobie głowę w dupę i liżę się po wewnętrznej stronie mojego worka mosznowego. Ale czad !!!