Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiadkowa

wieczor panienski krakow

Polecane posty

Gość swiadkowa

czy znacie jakis fajny klub w krakowie na wieczor panienski oraz milego i slicznego pana aby sie tam rozebrał ??:)

Gość tez swiadkowa
No wlasnie ja tez szukam takiego klubu na wieczorek panienski i przekopalam w sumie neta a tu jak na zlosc nic takiego nie ma... jedynie PRESTIGE na Zwierzynieckiej znalazlam ale nie wiem jak to dokladnie tam z tym jest ...

Ja tez planuje swój wieczór panieński w Krakowie :) Myślałam o prozaku, a jak tam nam sie nie spodoba, zawsze Można iść gdzie indziej. Klubów w okolicy co niemiara:) A kiedy planujecie? Ja myślałam tydzień przed weselichem: 2 VIII :)

Gość swiadkowa
hmm ale do cienie nie zaprosze tancerza erotycznego :-)) nie wiem moze po prostu trzeba isc do klubu gdziekolwiek, dobrze sie bawic, upic i szalec :-)

Gość Perfect Ladies
Super, jedyna w swoim rodzaju niespodzianka: Nauka tańca NA RURZE !!!! W samym centrum Krakowa - ul.Pijarska 21/2 Ip. Wspaniała rozgrzewka przed szaloną nocą !! www.PerfectLadies.pl

Gość ania_castella
Polecam befor w Tramwaju, Organizowałam wieczór panieński dla kuzynki, zaczęłyśmy o 21 w tramwaju: świetna muzyka, lasery, 2,5h jazdy po mieście :) Kuzynka nie wiedziała o niczym, dowiedziała się jak tramwaj podjechał i wysunął się z niego czerwony dywan, pełne zaskoczenie, w środku czekała reszta dziewczyn :) Po tramwajowej imprezie trafiłyśmy do klubu. Gorąco polecam

Gość gość
jak nie masz pomysłu na wieczór panieński w Krakowie to polecam zapoznać się z ofertą www.ananday.pl :-)