Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka1987r

dziewica/

Polecane posty

hejcia mam 21 lat i jestem dziewica, czy to zle;( nie chodzi o to ze nie chce tyko ze nie spotkalam jeszcze tego z ktorym chcialabym to zrobic...ale sama swiadomosc ze w tych czsach jestem dziewica dziwnie na mnie dziala;(

Gość bez jaj dziewczyno
dziewictwo jest teraz w modzie, nie słyszałaś... ja straciłam swoje jak miałam 23, a i tak uważam że za wczesnie i żałuje

Gość bez jaj dziewczyno
yyy acha i chcesz się puścić, bo on Ci dokucza?

Gość bez jaj dziewczyno
ja znam parę 24 - latek dziewic, czekają do ślubu, albo chociaż na wielką miłość poczytaj sobie o dziewictwie na tym i innych forach, faceci chcą mieć dziewice za żony, niektórzy nie uznają "używanych" za wartościowe kobiety poza tym jak sama nie jestes na to gotowa, to nie rób, bo jeszcze dla Ciebie może być za wcześnie. Fizycznie jesteś już w tym wieku gotowa, ale psychicznie niekoniecznie, uwierz mi.

Gość bez jaj dziewczyno
bez przesady, czekaj na tego jedynego, a ten idiota tylko czeka na to, żeby ci wmówić ze jestes dziwna i wykorzystac jak mu nadstawisz wiadomo co

Gość moda na dziewictwo
mam nadzieje ze to prawda ale jasli bravo i te inne beda to promowac to jestem dobrej mysli :)

:/ . Rafałek 21 lat ..nei wiesz co tracisz ... nie potępiam, ale to co daje seks, jest nieopisane ....

Jagodka ...o ile nie masz staęłgo partnera, którego naprawdę kochasz ...to poczekaj ..nie patrz na opinie innych ... pierwszy raz powinien być z osoba którą się naprawdę kocha, która naprawde o Ciebei zadba, która Cię nie skrzywdzi ;]

Dziewica jak dziewica, twoja sprawa, jak długo zamierzasz nią być, nie sugeruj się opiniami innych, lepiej stracić dziewictwo w 27roku zycia z miłosci niż w 18 podczas suto zakrapianej alkoholem imprezy

Dziwne, tyle dziewczyn pyta się na Kafeterii, czy bycie dziewicą to jest obciach, jakby swojego rozumu nie miały. Czy posiadanie błony ogranicza logiczne myślenie?

Gość to co kiedys uslyszalam
od pewnego faceta zrazilo mnie.. mialam kolege ktoremu sie podobalam - od razu mu powiedzialam na wstepie ze nic z tego nie bedzie niech sobie glowy nie zawraca..i raz byl pod plywem alkoholu (jak poznej stwierdzil) i podlaczyl sie do mnie na gg i zaczal mi mowic o jakiejs dziewczynie ktora jakis gosc wyruchal po 2 tyg znajomosci i zostawil...Nie wiem wogole co to mialo na celu ... ale zapytal jak bym sie czula gdyby mnie tak potraktowano...Powiedzialam mu ze nie dopuscilabym do sytuacji zeby z nowym chlopakiem po 2 tygodniach chodzenia pojsc do lozka....A on ze jestem glupia i ze jak jestem dziewica (wtedy akurat juz nie bylam bo chodzilam chlopakiem juz 4 rok - to trudno bylo niedopuscic do zblizenia :) obecnie nazeczony :):) ) ale co go to obchodzi - powiedzial mi ze dobrze ze sie o mnie nie staral bo by nie wytrzymal ze teraz liczy sie dziewczyna "maszyna " ktora w lozku dobrze daje :|

Gość laseczka16
ja w wieku 15 stracilam i niezaluje jestem rok z chlopakiem i jest super:)