Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megruda

POMOCY!

Polecane posty

znów podobny temat. Więc tak półtorej miesiąca temu kochałam sie z swoim chlopakiem gdy nam gumka pękła. Nie balismy sie bo miałam dni nie płodne a tydzień po dostałam okres. w niedziele(22 czerwca cykl 26 dniowy) powinnam znów dostac okres. Spóźnia mi sie juz 3 dzień. Zrobiłam wczoraj wieczorem test i wyszło ze nie jestem w ciązy, ale ja mam od kilku dni ból brzucha i jestem strasznie zmeczona. Prosze o jakas rade. Serdecznie Pozdrawiam

Gość nie denerwuj się
opóźnienie 3 dni to nic wielkiego przy takiej pogodzie i podświadomym chyba stresie, że jesteś w ciąży. Skoro miałby to być już drugi okres od dnia pęknięcia gumki to test musiałby pokazac że jesteś w ciązy.

Gość rosa caninaaa
po 1 test robi sie z samego rana lub w dniu spodziewaniej miesiaczki po 2 3 dni to jeszce nie koniec swiata. po 3 zalezy czy wczesniejszy okres byl obfity czy bylo to lekkie krwawienie po 4 jesli plamienie to gratuluje bo mozesz byc w ciazy:)

Gość no właśnie nie histeryzuj

Gość sibi
stres może opózniać okres,ja też jak myślałam że jestem w ciąży,to bolał mnie brzuch byłam przybita i tylko liczyłam dni do pojawienia się okresu,a stres spowodował przesunięcie o 4 dni,poczekaj trochę jeszcze.a testy zwykle ciążę wykrywają w 3 tygodniu.ale napewno bedzie ok

w takim wypadku to dawno juz po 3 tygdoniu ciazy. szczerze strasznie sie denerwuje. ostatni okres byl bardzo obfity tylko troche nie typowy bo zawsze mam tak ze pierwsze dwa dni a bylo troche inaczej bo 3 i 4 ale w te dni mialam bardzo ostry trening wysilkowy wiec dlatego tak bylo. dziekuje za pocieszenie