Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmm

Zdradzam swojego faceta.....

Polecane posty

Gość mmmmmmmmm

A więc od ponad roku zdradzam swojego faceta z .....jego bratem....kocham mojego chlopaka i nie chce z nim zrywac, ale jednak do tego drugiego mam taka slabosc, ze nie potrafie sie mu oprzec...Nie wiem co dalej robic, z jednej strony chce zakonczyc ten romans, ale nie potrafie...Moze ktos jest w podobnej sytuacji, lub byl????

Gość mmmmmmmmm
oostatnio zacząl także podobac mi sie ich ojciec :classic_cool:

Gość ja tez znam takiego
pozdrawiam obecnego teraz na kafe na kilku topikach podszywacza. szacuneczek!!! Poprawiłeś mi humor a myślalam, ze to niemozliwe :D

Gość podszywacz czerwcowy
;-)

Gość monisieńka 24
nie pier... l farmazonów , że go kochasz, skoro zdradzasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!takie wstrętne baby jak ty nie mają prawa do szczęścia!!!dla odmiany zacznij myśleć głową , albo tego ci właśnie życzę!!!

Gość mmmmmmmmm
Nie podoba mi sie ich ojciec i nie pierdol.....

Gość mmmmmmmmm.
będe szczera...nie ich ojciec ale brat ich ojca. A wogóle to czasami nachodzi mnie chcica na wszystkich czterech naraz,ale to już chyba przesada...

spadaj podszywaczu. Zucze ci abys ty mial kiedys problem, i zeby ci ktos utrudnial!!!!!!!!!1

skad wiesz czy nie mam ? ale ja tego problemem bym nie nazwał ... Moja kobieta ma 2 siostry młodsze ;-)

Gość małaaaaaaaa
Problem? Jaki problem? To przecież Twój własny wybór, twoje życie, sama taką sytuację stworzyłaś, więc komu się żalisz? :O Mam nadzieję, że jak już wszystko się wyda - bo NAPEWNO się wyda, to twój obecny chłopak kopnie Cię w d.... i nie będzie Cię chciał oglądać na oczy. A ten jego brat to tez niezły skurwiel :O

każda zdrada jest kurevstwem i to jest oczywiste, ale zdrada z bratem, kuzynem, przyjacielem ... itp. to po prostu chamstwo maxymalne. Ty rozporządzasz swoją dupą i ok. masz prawo dawać komu chcesz i ile chcesz, najwyżej facet się dowie, kopnie Cie w ten rozpuszczony tyłek i git. Ale Ty skłócisz ze sobą barci ... - odpuść sobie, tylu jest facetów na świecie

a moze chcesz pogadać o tym w 4 oczy i porownac dokonania ? :classic_cool:

"to niezłe rodzenswto z nich koszmar" a to swoją drogą - brat totalna świnia. Najbardziej mnie osłabiają faceci, którym wystarczy pozwolić włożyć łapę w majtki i już małpiego rozumu dostają i nie widzą świata wokoło. Tragedia :O

Gość mmmmmmmmmmm
najwiekszej ochoty jednak nabralam na dziedunia, odkad zobaczylam jak sciagal kalesony w mojej obecnosci .... oczom moim ukazala sie niezla kielbaska !!!

Gość Hmmm25
... przeleć jeszcze psa ich babci....

widzę, że kogoś nieźle to bawi i nadal podszywa się pode mnie>>.Piszcie sobie co chcecie... ,,dzieki\" za pomoc...Niektórzy napisali co o tym myślą, ale po co się podszywacie???Nie macie co robić???Widzę, że niexle Was to bawi...ja już stąd spadam, bo widzę, że nie warto było wogóle o czymkolwiek pisac

nie kochasz go to proste.gdybys go kochała to bys go nie zdradzała,sama sie z czasem o tym przekonasz,ta miłosc to tylko złudzenie wiec lepiej go juz nie oszukuj i daj mu szanse ułozycc sobie zycie z kims wartosciowym.