Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusiamartusia

martusia

Polecane posty

Gość martusiamartusia

jak Wam podoba się imię Marta?

Gość Anialisa
Wszystkie Marty jakie znam są bardzo miłymi, wrażliwymi i inteligentnymi osobami. Żadna z nich nie jest zawistną małpą i każda chętnie pomaga innym. Pewnie to nie tylko zasługa imienia, ale często wyrabiamy sobie opinię o człowieku na podstawie imienia;) Bardzo podoba mi się to imię, jest takie ciepłe i ładne.

Gość a1111
a ja znam same Martyktóre są zdzirami i dają dupy na prawo i lewo.

Gość całkowicie czarny kot
a1111 a ja znam same Martyktóre są zdzirami i dają d**y na prawo i lewo. mam to samo doswiadczenie

Gość wszystkie marty
ktore ja znam, to jak juz wspomnial ktos wyzej - zdziry :O nigdy nie nazwalabym tak swojej corki. poza tym byla mojego faceta ma tak na imie

Gość kojarzy mi się z jedną taką
wredną zdzirą i też tylko dlatego nie nazwałabym tak dziecka

Gość Bardzo ładne
Sama nazwałabym tak córkę gdyby nie fakt, ze się tak nazywam. Marty to osoby o silnej psychice, dobrze radzące sobie z emocjami, mają dobry kontakt z ludźmi nw różnym wieku. Wszystkie kobiety o tym imieniu, które znam świetnie sobie poradziły w życiu są miłe i zarade, zawsze skore do pomocy. Pewnie imie nie jest tu jedynym wyznacznikiem, ale jednak uważam, ze ma wpływ na to. Poza tym imię się ładnie zdrabnia :Marta, Martka, Martusia, Marcia itd.

Gość JAK MOŻNA TAK PISAĆ
głupie baby, które wyzywają od zdzir innych. Są tu mamy dzieci o tym imieniu, więc nie jest to dla nich miłe. :O

Gość martusiamartusia
dziękuje wszystkim za wypowiedzi-przeważnie mile:) właśnie tak mam zamiar dać na imię mojej córeczce, która urodzi się we wrześniu:)

Gość Wszystkie
Przede wszytskim chyba wszystkie kobiety o tym imieniu, ktore znam sa zadowolone, że własnie tak się nazywają :)

Gość MamamMama
bardzo ładne imie!Mam tak na imię :-DA do tego mój mąż bardzo chciał też tak nazwać naszą córeczkę-taka mała Martysia:-) No, ale ja sie nie zgodziłam, bo dwie Marty do duzo troche:-) P.s.A i tak czasem do Niej mówi:Martysia mała:-)

Jak widać mamy, które córkom dały na imię Marta, są mądrymi kobietami i nie przejmują się głupimi wpisami ;) 🖐️

Jak widać mamy, które córkom dały na imię Marta, są mądrymi kobietami i nie przejują się głupimi wpisami ;) 🖐️