Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś taki jeden

pytanie do DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość ktoś taki jeden

Byłybyście z mężczyzna (22lata) który szkoły nie skończył, dzięki mnie zaczął eksternistyczną ale nie skończył, nie pracuje jest na utrzymaniu rodziców, nigdy nie pracował bo jest chory psychicznie-nerwica, depresja, fobia, nerwica natręctw, z nim rozmawiąjąc naprawdę człowiekowi się pogarsza, kocham go ale on mnie wyzywa, czasem używa przemocy fizycznej:( kiedy go prosze by tak nie robił, mówi, że tylko to moja wina bo jego zachowanie mnie tak denerwuje, nie pamiętam kiedy usłyszalam cos miłego, tylko same spierdalaj szmato,suko,śmierdząca cipo,kurwiszonie itd idzie wymieniać

Gość gupi szczyl
pewnie, usilnie dążyłabym do tego by wyjsc za niego za maz, taki facet to skarb, drugiego takiego ze swieca szukac

Gość a to jego dziewucha
nie byłabym z takim kimś...po co marnować sobie życie przy takim człowieku...bo życia usłanymi różami to y z nim nie będziesz miała

Gość ktoś taki jeden
niestety sielanki z nim nie mam, bo sam mi powiedział, że zasługuje na wyzwiska bo go tak denerwuje i mu pogłebiam chorobe, ale to niby jak ja mam z takim czlowiekiem rozmawiac;( jesli nic nie moge oczekiwać i czuje, ze przez niego moje zdrowie psychiczne jest na wyczerpaniu a nigdy tak nie bylo, to boli

Gość ktoś taki jeden
kurde jak to boli, jeśli nie mozesz sie do kogos przytulić, zobaczyć czy rozmawiać przez tel bo on nie może rozmawiac i to ja powinnam najpierw napisac smsa i sie spytać czy moge zadzwonic:(smutne ale prawdziwe

Gość bobo36
długo znim jesteś

Gość ktoś taki jeden
4 lata

Gość bobo36
powinnaś się zastanowić czy być dalej znim

Gość ktoś taki jeden
kiedyś było lepiej, mówił, że mnie kocha, okazywał , ale jakiś czas temu moze od 2 lat jak nie od 3 tak mnie traktuje coraz bardziej mnie gnoi i w ogole:(

Gość bobo36
przecież nie może Cię bić ani wyzywać

Gość bobo36
zasługujesz na kogoś leprzego wiem że jest chory jest mi z tego powodu przykro ale nie może Tobą pomiatać i tak Cię traktować

Gość bobo36
Cześć a Ty Pestka masz diabła za skórą hihi

Gość dziwczyno weź ty sie opamietaj
Po co z takim kims jestes? zapomnij o nim ,życie sobie zmarnujesz z nim !!!!!!!!

Gość ktoś taki jeden
mówi, ze to moja wina bo jestem pojebana tak się zachowuje i go strasznie denerwuje i taki jest, ciagle mowi, ze powinnam miec na wzgledzie chorobe ale jak dlugo ją można mieć? a poza tym taki człowiek źle się czuje i źle na mnie wpływa, jak mam miec z takim np rodzine? jeśli on w społeczeństwie nie funkcjonuje to co dopiero praca, mówi, że za duzo wymagam ale co ja mam zrobic nic nie wymagac?

Gość ktoś taki jeden
najgorsze jest to, że chyba zacznę chodzić do psychologa bo sama jestem zdołowana i źle się czuje ale to tylko wtesy jak się widzimy albo mamy ze sobą kontakt z innymi ludźmi tak nie mam

Gość bobo36
Cześć a Ty Pestka masz diabła za skórą hihi

Gość bobo36
zostaw go i znajdż kogoś leprzego który Cię będzie kochał

Gość ktoś taki jeden
gorsze jest to, że ja go kocham i ciezko mi tak zrezygnowac z tego uczucia, wiem jak to brzmi niestety;/ bo za co mozna go kochac a jednak mozna kochac;/

Gość ktoś taki jeden
a może mogę się jakoś zmienić wtedy on zmieni do mnie nastawienie, ale jak nie myśleć o tym co mnie złego spotkało? jak zapomnieć i nie wspominać, to tak strasznie boli

Gość ktoś taki jeden
może to też głupio zabrzmi ale przez to jestem zazdrosna, mam takie głupie uczucie jakby się mnie np wstydził kiedy ktoś przyjdzie do domu to mam nie wychodzić z pokoju, nie dzwonić bo on nie ma kiedy odbierać itd, wiem, że to głupie ale tak mam, z drugiej strony sobie to tłumacze, że jakby ktoś go poznał i też by tego kogoś traktował jak mnie wyzwiska itd to nikt z nim nie wytrzyma. A jakoś niechce mi się wierzyć, że tylko ja go wkurwiam jak nie raz widziałam, jak krzyczał po domownikach.

Gość ktoś taki jeden
faktycznie pandoro89 masz 100% racje, nie mogę tylko siebie obwiniać