Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Kocica-

Warto kupić mieszkanie i wynająć lokatorom??

Polecane posty

Tak by \"samo się spłacało\" Mam 28l, myślę o jakimś takim zabezpieczeniu na przyszłość - oglądam takie 2-3 pokojowe za 150 000. Oczywiście wzięłabym kredyt. Ma ktoś doświadczenie w tej materii??

opłaca się, ale mieszkanie musi być w miarę wyremontowane, umeblowane i dobrym miejscu- to jest opłacalne

miasto 125 tys mieszkańców, mały metraż, nie cale 70m2 takiego właśnie szukam, od razu do zamieszkania lub małego remontu

a gdzie Ty kupisz 70m kw. za 150.000? wydaje mi sie ,ze z cenami nie jestes na biezaco.

oczywiście te mieszkania to nie nie nówki ale takie do 10lat czy dostałabym 150 000 na 20l??

no przeglądałam dzis oferty, ceny krążą około 150 000 NIE JESTEM z Warszawy!!

może nie w warszawie ale kupi, u mnie mniej wiecej tyle kosztuje a to jest miasto z 150 tyś mieszkanców :P

do 10lat i ten metraz co mowisz to koszt min. 190tys. i wiecej. sa nawet i po 250tys.

dzis przegladalam oferty bo tez rozgladam sie za kuonem mieszkania i widzialam ceny takie jak wyzej wymienilam.

z dużego miasta jesteś?? no ja trafiłam na takie, nie wiem, może lipa jakaś?? dopiero dziś zaczęłam sie rozglądać

popieram - u mnie za wyremontowane mieszkanie trzeba liczyc okolo 3 400 za metr.... a to i tak miasto jako takie

wczoraj np. znalazlam ladne mieszkanie ( widz. fotki) no i prosze 39m.kw. za 139tys. po kapitalnym remoncie ,uwazam,ze to jest okazja. niestety wlascicielka jest juz po przedstepnej umowie. jak pech to pech :(

Gość mam fajnego brata
moj brat na poczatku zeszlego roku kupil nowe mieszkanie 50 m2 za... 120 tysiakow :) niezle co? miasto powyzej 200 000 mieszkancow

Gość a to moje zdn
jak sie szuka to sie znajdzie:) choćby po okazji:)

Kurcze, ja na razie nic nie chcę - oglądam!! Serio widziałam taką ofertę. Nie koniecznie muszą to być 3 pokoje, mogą być 2 (może na wynajem to i lepiej??) Na razie robię ROZEZNANIE :)

Gość mam fajnego brata
korala-- :D nie doszukuj sie niczego :D mieszkanie nowka, cegla, fakt- parter ale wysoki, pod mieszkaniem sa garaze, okolica spokojna, zielona- po prostu mial farta :D

a to moje zdn======== fajnie by bylo gdyby bylo tak jak mowisz. niestety wiem po sobie ,ze to sie nie sprawdza. zamiany szukalam 4lata. w koncu wykupilam i chce sprzedac a tam dolozyc

ja szukam od 7 miesiecy prawie znalazłam jedn fajne ale okazało sie ze facet z mojej przedwstepnego zadatku chcial je wykupić - czyli chcial sprzedac to co nie było jego...

Gość mam fajnego brata
to byla ostatnia taka okazja, krotko po tym jak kupil to mieszkanie to ceny tak skoczyly, ze szok! powodzenia zycze i mam nadzieje, ze w koncu znajdziesz jakies fajne "gniazdko" za rozsadna cene 🌻

hehehe, widać każdy ma inne doświadczenia :) dzielcie sie radami/doświadczeniami - chętnie skorzystam :)

Gość a to moje zdn
Kocica- w sumie to niezły pomysł jest kupić i wynająć... wynając jeszcze tak,żebyś była na plusie po spłacie kredytu. A gdzie byś mieszkała jak byś tamto wynajmowała?