Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarek...

czy moja dziewczyna jest w ciaży??

Polecane posty

Gość jarek...

Witam Prosze o pomoc... Odbyłem stosunek z dziewczyna 20 czerwca bez prezerwatywy ona powinna dostać okres 24 czerwca... A wiec okres spoznia sie juz 1 dzien. Najgorsze jest to że ona uważa ze zawsze przed okresem czuje sie inaczej i juz stracila nadzieje i jest pewna ze jest w ciazy. Prosze pomozcie mi i powiedzccie jakie sa szanse ze ona zaszla w ciaze?? Z góry dziekuje za pomoc pozdrawiam

Gość ja stawiam na to
że nie jest.1 dzień to przecież jeszcze nie jest znak,że zaszła!A to że się spóźnia okres,to może być też że się tym denerwuje.Ja też powinnam dostać 23-ego,a kochałam się 21-ego i jakoś nie panikuję.Moim zdaniem zresztą to 4 dni przed miesiączką powinny być jeszcze dni niepłodne,ale nie jestem na 100% pewna.Tak mi się wydaje-że 4 po i 4 przed okresem są niepłodne.

Gość ooo kuurddke
ej, nie jest w tym przypadku ważne, czy to były dni płodne czy nie,bo wiecie,że takie przypuszczenia o tyłek rozbić;P mogła sie owulacja przesunąć. a to był stosunek do końca? w niej? jeśli tak to nie za fajnie, róbcie test albo do ginekologa dla pewności.

Gość ooo kuurddke
Jeny nie załamujcie mnie tekstami: "4 dni przed i po okresie powinny być niepłodne". Wcale nie! zalezy czy owulacja wypadła 14 dni przed miesiączką( około połowa cyklu) czy została przesunięta jakimis czynnikami.. Więc nie piszcie głupot że raczej nie jest w ciąży bo jesli to był normalny stosunek to jest to możliwe, jeśli załapali sie jeszcze na dni płodne po jajeczkowaniu.

Gość Aneczka90
ja ostatnio się stresowalam że mogłam wpaśc przy pettingu. i okres mi się przesunał 2 tygodnie. Kochany, nie martw się. Zajmij czymś dziewczynę, poczytajcie razem na forach o podobnych przypadkach, zobaczycoe że wpadek raczje nie ma. Niehc ona o tym nie myśli, bo to tylko ją zestresuje:) pozdrawiam ciepło

Gość ooo kuurddke
aneczka90- co ty tu o peetingu pierdzielisz???? "Odbylem stosunek"- chyba wyraźnie napisane?? To,że przez peeting jest megaaa cięzko wpaść (chyba,że ktoś wkłada sobie palce ze świeżutka spermą albo wlewa ją strzykawką) jest oczywiste!!! Tu chodzi o normalny stosunek. ciąża możliwa.

Gość Aneczka90
wiem ze to co innego, ale ja tu mówie o stresie. bo to może jej okres opóźniać i sie ejszce bardziej przerazi! przecież wiem, że stosunek to co innego i większa możliwośc wpadki.

Gość jarek...
tak myslalem ze to jest mozliwe... i najgorsze jest to ze ona czuje ze jest inaczej zawsze przed okresem czula ze go dostanie a teraz mowi ze jest inaczej

Gość jarek...
wlasnie najgorsze jest to ze nie jestem pewnien czy czesciowa ilosc nasienia nie dostala sie do srodka...

Gość jarek...
to tez jest mozliwe i mam taka nadzieje...

Gość jarek...
dzieki za pomoc:)