Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atlantica23

z jakiego powodu moge cierpnac nogi? a dokladnie stopy od kostki w dol

Polecane posty

Gość atlantica23

ostatnio coraz czesciej czuje ze cierpna mi nogi, wlasnie stopy. zastanawiam sie jakie moga byc tego przyczyny. jest to uczucie takie niemile tzw mrowki

Gość w70
polecam ci brac kazdego dnia magnez. Na 100 procent jestem pewna ze ci przejdzie.

Gość atlantica23
hmmm, a do jakiego lekarza powinnam sie z tym udac? troche sie boje bo wlasnie na innym forum przeczytalam ".......... I nie daj Boże aby to nie miało nic wspólnego z kłuciem w piersi i bólem po lewej stronie. ..." a mi czasami zdarza sie takie klucie, zazwyczaj po tym jak zazywam np. magnez albo kwasy omega3 lub pije melise. dodam tez ze biore tabletki antykoncepcyjne cilest i kurcze boje sie ze byc moze faktycznie mam cos z krazeniem:( czym sie objawia zakrzepica?

Gość atlantica23
magnez- 2 dni temu przestalam brac jak mialam napdac klucia w klatce piersiowej, wtedy nie moge sie ruszac i ledwo co oddycham bo strasznie boli

Gość atlantica23
w sumie tylko 1 objaw sie sprawdza, czasami moje stopy staja sie czerwone (jak stoje w butach) i zyly mi wychodza na stopach

Gość sibi
to jest złe krążenie i właśnie niedobór magnezu,kup magnez z wit b6(wit sprawia że magnez jest lepiej wchłaniany)

Gość do kardiologa

Gość atlantica23
a czy do kardiologa moze mnie skierowac ginekolog? czy tylko lekarz rodzinny? i jak juz pisalam, raczej to nie jest spowodowane niedoborem magnezu, tym bardziej ze ostatnio zazywalam magnez z wit b6 w tabletkach

Gość atlantica23
no dla mnie skomplikowane bo tutaj gdzie mieszkam nie jestem zapisana do zadnego lekarza:/ jejciu dlaczego niektorzy wszystko musza krytykowac