Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja23 on 23

pomocy

Polecane posty

Gość ja23 on 23

juz trzeci raz w ciągu 1.5 miesiąca próbowalismy sie kochać ale jemu oklapl ;( podnieca się,jest napalony,a jak sie rozbierze to mu opada :( jak temu zarzdić? może to ze mna jest cos nie tak?ale wtedy chyba by mu nie stanął i nie chciałby sie kochać nic z tego nie rozumiem...

Gość ja23 on 23
jasne że tak mówi że sie denerwuje chyba wszystkim ale nie wygląda

Gość ja23 on 23
nie ma zadnej wady jest całkowicie zdrowy nigdy wczesniej nie uprawiał sexu,ja też nie dlatego nie wiem dlacxzego tak sie dzieje za kazdym razem

hmm a może on po prostu ma kompleksy na punkcie swojego ciała? Te kompleksy wpływają na to, że się stresuje...a wtedy wiadomo ... klap spróbuj kolejnym razem w intymnej chwili powiedziec mu, że ma np cudowne ciało, że uwielbiasz go całować... albo coś innego, sama juz wymyslisz;)

Gość ja23 on 23
ale nie leżałby rozebrany przy mnie gdyby mial kompleksy....a dopóki sobie lezynmy i sie przytulamy jest okey a jak zaczynamy...to klaps

Gość ja23 on 23
jesteśmy ze soba rok ale nie az tak blisko :p seks nam nie wychodzi a Ty o eksperymentach :p to chyba on powinien mnie rozgrzewac a nie ja jego:( problem polega na tym ze podniecenie szybko mija może chodzic o to że jeszcze tego nie robił i dlatego sie denerwuje?

wiesz... ja i mój chłopak spotykamy sie prawie rok. ograniczamy sie do samego pettingu... na razie. Bo ja chce reszte po ślubie. To moj pierwszy chlopak z ktorym jeste4m tak blisko. Podobnie u niego. Nie mial nikogo wczesniej. ja bym radzila po woli. Po woli poznawać nawzajem swoje ciała. Możesz przecież ręką i ustami doprowadzic go do orgazmu.... podobnie na samym poczatku on moze zrobic Ci dobrze palcami i ustami... Ważne zebyscie podchodzili do tego na luzie. bez stresu.

Gość ja23 on 23
hm kiedyś chciałam ręką ale powiedział że może zróbmy to"porządnie" czy tak jak trzeba zrobił mi minetke i mnie namawiał na to samo ale jakos nie moge sie przełamać dziwne mi sie to roche wydaje bo to jakby bardziej intymne niz sex? może sie mylę? nie wiem