Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janka i jej pies

zalany laptop

Polecane posty

Gość janka i jej pies

Wylałam tonik na laptopa. Kolega powiedział żebym go trochę suszarką podsuszyła ale nie wiem czy mu to nie zaszkodzi. co sądzicie?

Gość janka i jej pies
wloze miedzy klawiature plaster cytryny i obloze go lodem

Gość ja suszylam
i nic sie nie stalo :P ale najlepiej odwrocic do gory nogami i niech schnie :o powodzenia :)

wylej martini, i wstrzasnij, ale nie mieszaj wyjmij baterie, odlacz, wysusz, zostaw na dzien i sprobuj wlaczyc ponownie

Gość janka i jej pies
od razu wyjęłam baterię i zostawiłam w spokoju aby wysechł. tylko jest mi na jutro potrzebny i chcę przyspieszyc proses suszenia. skoro suszyliscie suszarka i nic się nie stało to tez spróbuję. najgorsze, ze najbardziej zmókł spód i chyba płyta główna oberwała :o

suszarka nei zaszkodzi, nie boj sie, sam tak robilem :D a byl wlaczony jak wylalas? jesli tak to marne szanse :p

Gość janka i jej pies
był włączony:o moja koleżanka wylała kiedys kubek kefiru na włączonego lopa i nic się nie stało...tylko trochę pleśnią zajeżdżał. mam nadzieję, że mojemu też nic się nie stanie. tylko kefir nie jest taki rzadki i słodki jak tonik i tu może byc pies pogrzebany.

sostra wylala piwo na lpaka-naprawa 1500zl ogolnie to musi sie porzadnie wysuszyc tak kilka dni najlepiej