Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała K.

testy itp.

Polecane posty

Gość mała K.

moje drogie, mam kilka pytań, szukalam odpowiedzi w internecie, ale po przecztaniu tego wszystkiego mam wodę z mózgu. Strasznie głupio mi pytać - to raczej oczywiste, pytam dla bezpieczeństwa - zaschnieta sperma nie może zapłodnić? Drugie moje pytanie: po ilu dniach trzeba zrobić test ciążowy, by był wiarygodny? Wiem, że w terminie miesiączki, jeśli jej nie dostanę, ale troche jeszcze czasu minie, a ja już zjadłam wszystkie paznokcie ze strachu. Przez taką jedną głupotę mogę przekreślic sobie całą przyszłość, którą wymarzyłam. Testy z jakich firm polecacie? Ile mniej więcej kosztują? Przepraszam, jeśli pomyliłam działy, im dłużej piszę tego posta, tym mam większe wrażenie, że to zrobiłam, wybaczcie. Błagam o sensowne odpowiedzi, to dla mnie strasznie ważne. Pozdrowienia dla wszystkich

Gość mała K.
hmm to naprawdę nie była prowokacja... potrzebuję pomocy

Gość mała K.
podbijam

Gość mała K.
i jeszcze raz

Gość wyszukiwarka nie gryzie
:)

Gość mała K.
google.pl mogą być?

Zaschnita sperma nie zaplodni:) plemniki nie maja szans na przezycie w takich warunkach. tes mozesz zrobic juz 7 czy 10dni po \"zaplodnieniu\" testy sa teraz bardzo czule. w firma bez wiekszej roznicy wszystko to niemalze to samo ceny ok. 10-15zł. Życze pomyślnego rozwiazania sprawy:)

Gość mała K.
adinka11, dziekuje Ci pieknie... tamte komentarze o googlach i podbijaniu nie ja pisałam - logiczne. przepraszam za zamieszanie, na poczatku posta napisalam przeciez ze juz szukalam. jeszcze raz dziekuje za sensowną odpowiedz, troszke mnie uspokoilas :)