Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kktos.

Standardowo, szukam sexu.

Polecane posty

Gość Kktos.

Prosta sprawa, mam ochote na sex, jak jest jakas dziewczyna co tez ma taka ochote niech da znac, wygladam dobrze, nie mam zadnych problemow ze soba, czy cos. Poprostu ostatnio nie mam za wiele czasu na kontakty towazyskie, bo mam cos do roboty non-stop. Brakuje mi sexu, mialem celibat juz z 3 tygodnie i mnie rozrywa. Lat 22 mam, szukam kogos w okolicach wiekowych takich rowniez. Nie mam ochoty na dyskusje zadna tu na kafeterii, bo wiem, ze jedyne na co moge liczyc to stos krytyki, krytyka jednak mnie nie interesuje.. wiec jesli jakas dziewczyna jest wstepnie zainteresowania zapraszam do kontaktu mailowego. To tyle. Pozdrawiam tych co beda tu krzyczec jakie to zle co robie :) Bawcie sie dobrze. Aha, to jest jedyny post jaki zamieszczam, kazdy nastepny pod tym nickiem to podszyw to podszyw.

Zanim zgłoszę się na meila jako ochotniczka, to proszę napisac mi to co oferujesz w zamian, bo nie chce mi sie pisac po próznicy :o

Gość ciekawy post
ale za takie rzeczy w realnym świecie się płaci :P

Gość Kktos.
Nie oferuje kasy. Jakos nie traktuje seksu jako usluge. Co oferuje? Dobre wrazenia. Nie jestem one minute men. Nigdy na mnie nikt nie narzekal. Zapomnialem napisac, ze z wawy stukam w klawiature. Z tego co obserwowalem, to dziewczyno z warkoczem w nicku Ty szukasz chyba pewnego rodzaju flirtu. Tyle jestem w stanie dac. W sumie nie dziwie sie, ze ten post nie jest traktowany powaznie, ale nie jest zartem. Nie bede sie tu rozpisywal dalej, bo to prowadzi do krytyki tylko.

Gość kochliwy kochlik
łoee jak nie oferujesz kasy to nie masz tu co szukac.proste jak sznurek w kieszeni:)