Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatamjednaaaaa

chyba mam problem

Polecane posty

Gość takatamjednaaaaa

od jakiegos czasu spotykam sie z facetem. jeszcze nie doszlo miedzy nami do niczego powaznego ale od jakiegos czasu (po pewnej rozmowie) wnioskuje ze on lubi seks oralny. mnie to jakos nie kreci :-( kurcze obawiam sie ze juz nigdy sie nie dopasuje pod tym wzgledem z nikim bo z tego co tu czytam to chyba wiekszosc lubi seks oralny. wiem ze zaraz posypia sie wpisy ze jestem jakas dziwna nawiedzona itp jestem jaka jestem i nic na to nie poradze

Gość takatamjednaaaaa

Gość kapicfhnuoaecfgbui9qwe
a ile masz lat?

Gość takatamjednaaaaa
a stara juz jestem bo mam 29 lat

Gość kochliwy kochlik
ee tam jak pobedziece ze soba to napewno bedzie sex oralny.na poczatku jest to krepujace ale jak sie oswoicie ze swoja seksualnosci to sprobujecie.

Gość chodzi o to ze
ja sie raczej nie przelamie a on ma juz pewne doswiadczenia za soba

Gość tralalablebleble
Każy facet to lubi,ale powinien zaakceptować że Ty tego nei lubisz i robić nie będziesz.Jest tyle innych form pieszczot że można dobrać taką która będzie pasować obojgu.

Gość chodzi o to ze
ale ta moja niechec dziala w 2 strony tzn ani ja nie chce go zaspkajac oralnie ani nie chce zeby on robil to mi. czy sa tu jakies pary ktore tego nie robia i uklada im sie tzn obie strony zaakceptowaly to

Gość wazka
dla mnie tez to bylo nie mile doswiadczenie ale od kiedy jestem z moim facetem (ktorego bardzo mocno kocham) uwilbiam mu robic dobrze...

Gość powiedzcie proszę
dlaczego nie lubicie seksu oralnego??? nie wyobrażam sobie, jak można tego nie lubić? p.s. jestem kobietą a nie facetem, żeby nie było nieporozumień

Gość chodzi o to ze
tak po prostu nie lubie i juz. co nie znaczy ze wogole seks nie sprawia mi radosci i jestem jakas oziebla bo to nie prawda . mam raczej duzy temperament

Gość upppppppppppppp

Gość a czy sa tu kobiety
ktore nie robia loda swoim facetom?

Gość Ja Ci powiem tak
Kiedyś też myslałam, że to ohydne i za żadne skarby nie będę robić loda. I z moim 1 łózkowym partnerem nie było seksu oralnego. Tak jak piszesz nie chciałam tez żeby robił mi minetkę. A teraz jestem z facetem którego bardzo mocno kocham, i uwielbiam sex oralny. Spróbowałam raz i teraz często robię mojemu facetowi loda :D Tylko nie róbcie tego od razu,na początku kochajcie się normalnie, a jak już poznacie dobrze siebie, swoje ciała, swoje reakcje itd. to może warto spróbować ? Najwyżej jak Ci sie nie spodoba to nie musisz tego robić.

Gość a czy sa tu kobiety
tak tylko obawiam sie ze jak mu nie bede robic to sie obrazi albo po prostu mi nic nie powie ale i tak bedzie niezadowolony