Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczegooooo

dlaczego bycie soba jest taie rudne?

Polecane posty

Gość no dlaczegooooo

no dlaczego? czemu nie potrafie mowic tego co mysle, tylko sie hamuje i takie inne?

Gość zielonooka zebra25
jestes kobieta czy facetem?

Gość to obwisła prowokacja
masz teraz szansę,zaczynaj ps.prowokacja to bylo do innego topicku,ale nie chce mi sie zmieniac nicku

może jesteś zalękniona,zdominowana przez kogoś może to sprawa dzieciństwa? może zbyt układna i zbyt grzeczna? może nie potrafisz się postawić?

Gość no dlaczegooooo
jestem kobieta. mam teraz powiedziec, co mysle o was?:P nawet czasem przy znajomych wychodze na cicha myszke, przez co gdy nie chce za taka uchodzic zaczynam byc kims innym-"fajniejszym", po czym w rezultacie czuje sie jak smiec:O taka glupia, rozchichotana idiotka, ktora na sile probuje zagadywac a inni maja ja gdzies:O

czemu nie potrafie mowic tego co mysle ---z tym mówieniem,to też trzeba uważać,bo: nie zawsze się opłaca mówić to co się myśli dobrze jest kalkulować ,kiedy mówić ,kiedy dyplomatycznie unikać wyrażania własnej opinii,jeśli miałoby to w konsekwencji zrobić z człowieka ofiarę

bycie sobą nie jest trudne tylko trzeba wiedzieć kim się jest nie grać kogoś chyba jesteś bardzo młoda jeszcze :)

Gość no dlaczegooooo
dobra, chociaz na zywo tez to juz mowilam, to tutaj powiem, ze wcale nie smieszy mnie film lejdis! i nie lubie gadac o kosmeykach i wkurza mnie gdy kupie sobie nowa bluzke z lumpa, to moja kolezanka za kazdym razem tak to podsumuje"za droga, ja w tej cenie kupilam nowa":O :D, lub gdy jest tak w miare chlodnawo, a ja na uzelnie nie wzielam kurtki - bo nie chce mi sie jej pozniej ciagac za soba-bo czasem do sztani nie oplaca sie oddawac, to gdy wracamy ona sie pyta ironicznie czy nie jest mi zimno, po czym chcialaby uslyszec pewnie, ze mi jest! a ona ma kurtke i czuje sie gora:O, ze jej nie jest zimno a mi jest i, z eona byla na tyle madra :O, ze wzielaz domu kurtke. serialnie, ona ma takie jazdy czasem:O nie wiem po co ona to robi:O i co to w nosi do jej zycia, ale wkurwia mnie to.

Gość no dlaczegooooo
mam 20 lat, chyba juz czas,z ebym wiedziala kim jestem.

Gość no dlaczegooooo
a np jest grupa luzi, ktorzy sie slabo znaja, ja-troche wstydliwa, jednak czuje na sobie presje, ze powinnam pociagnac rozmowe, i staram sie, czasem gadam jakies glupoty, a inni nawet jak sie nie odzywaja, lub powiedza raz na jakis czas cos, to wyjda na takich fajnych, wartych zachodu ludzi. a gdybym ja sie nie odzywala, to wyszlabym na jakas nieciekawa osobe. jak to sie dzieje?

skoro jesteś na kafe,to potraktuj to miejsce jako poligon doświadczalny wyrażaj swoje zdanie na pojawiające się tematy, wchodź w różne role wtedy poczujesz,kiedy jesteś sobą i co Ci leży ,co nie

ja także miałam problemy z wyrażaniem swojego zdania ale ,po prostu,przestałam się bać lęk lub chęć dogodzenia innym to pułapki

Gość Można mieć problem odwrotny
Mnie mnóstwo osób nie lubi (albo raczej nie rozumie) bo nie udaję jak mi się coś nie podoba. Poza tym troche poglądami różnię się od przeciętnej kobiety w moim wieku. Bycie sobą nie jest trudne tylko trzeba wiedzieć co to znaczy i czego się chce.