bluebird 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Witam! zmieniłam tabletki z jednofazowaych,na Milvane właśnie.dzisiaj zrealizowałam recepte i zdziwiłam się nieco,ponieważ Milvane nie posiadają zadnego etui czy innego pudełeczka,w którym moznaby te pigułki nosic.czy mozna gdzies takie pudełeczko nabyć i w ogole,jak je nosic w kosmetyczce,zeby nie bac sie,ze sie wysypią ,zamokną itp.bardzo prosze o rady:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluebird 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 zadna z Was nie bierze Milvane??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Jak ja brałam, to MIlvane miało dołączone do pudełka takie tekturowe etui, nie ma teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluebird 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 no własnie nie ma:/toteż sie zdziwiłam.moze to tylko jednorazowy przypadek,ze zapomnieli dołączyc,nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Potrzeba matka wynalazkow Napisano Czerwiec 26, 2008 malo teraz na rynku cukierkow w metalowych pudeleczkach? rusz glowka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach