Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

expensive

czy płyn któy wydziela sie przed wytryskeim jest zdolny do zapłodniena??

Polecane posty

zamierzamy z moim chłopakiem rozpocząc współżycie, i na początek chciałam aby mi wprowadził go kilka razy do pochwy i miały by to wyglądać mniej wiecej tak,,, po jego pierwszym wytrysku i odczekani z 20 min, miałby mi go wprowadzic kilka razy do pochwy po czym oczywiście przed wytryskiem wyjąc i czy jest możliwe abym w ten sposób zaszła w ciąże/?? i czy po wytrysku w jego pewnisie pozostaje sperma która po 20 min mogła by sie przedostać do pochwy i zapłodnić??prosze o pomoc...

Gość zmasakrowana gęba ogra
niech se go umyje. a czemu bez prezerwatywy> ?????????

Gość inusiaaaaa
no raczej ze pozostaje sperma w jego penisie...i kuriako ma racje,ze nawet w bravo o tym pisza...poza tym zabezpiecz sie dziewczyno... plemniki w spermie,ktora jest w penisie badz pochwie dlugo zyja..... o jej...mnie kiedys w szkole o tym uczyli, nie macie juz zycia w rodzinie?;/

Gość rgsxe
A GDZIE PREZERWATYWA??????????????????????????????????????????????????

Gość mizia cizia lola
my zawsze używamy gumki... chcesz złapac syfa? :/

Gość kaasiaaaa
przeciez jak nie bedzie wytrysku to jakim cudem plemniki dotra do kom. jajowej ;//

Gość Arbuzowa pestka
przed wytryskiem tez pojawia sie plyn-w ktorym moga znajdowac sie plemniki. w ogole co to za glupota!!!!!!! ni stac cie na gumki za 5zl? a bedzie cie stac na dziecko jak wpadniesz?????????

pojedyńcze plamniki wydostają sie na zewnatrz nawet na duuułgo przed wytryskiem! po prostu wstyd! zainteresujcie sie czasami czymś wiecej niż tylko tipsami, farbami do włosów i tym czy kumpele zdradza chłopak :o

Gość erekukaa
KUP SE GUME! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kaasiaaaa
no tak plemniki wydostaja sie na dlugo przed wytryskiem to fakt ale jezeli nie ma wytrysku to jakim cudem same sie przemieszcza do kom jajowej???

Gość kaasiaaaa
tu macie zdjecie uk rozrodczego kobiety http://www.endoendo.pl/page/img/macica.jpg zaplodnienie zachodzi mniej wiecej na srodku jajowodu nie wiem moze sie myle, ale nie wyobrazam sobie zeby plyn z plemnikami w pochwie dziewczyny zawedrowal az tam, co inne wytrysk

Gość gossiaa
tak, możliwe.

Gość hehehehhe

Gość plemniki z wytrysku
też nie zostaną "wystrzelone" aż do jajowodu. One mają zdolnośc do poruszania się, a śluz który bedziesz wydzielac im w tym częściowo pomaga. Prawdopodobnieństwo że zajdziesz w ciążę bez wytrysku jest oczywiści dużo mniejsze niż jak dojdzie do wytrysku, ale ciąza jak najbardziej może z tego wyjść. Podobnie jeśli nastąpi wytrysk w okolicach Twoich narządów płciowych i np przeniesiesz spermę na ręce, albo on.

Gość Aukaa
No ja uprawiałam seks z chłopakiem niestety bez zabezpieczeń i on wyjął penisa zanim dostał wytrysku,a nawet jeśli trochę poleciało minimalnie 3 krople to mogłam zajść?

Gość gość
kiedy uprawiamy stosunek chłopak przed wytryskiem wyciaga spuszcza sie obob nastepnie wyciera go i dalej wkłada ...ostatnio po wytrysku miał taka przezroiczysta wydzieline wygladajace jak sperma pomieszana z woda co to jest ? Jesli to wpadło do srodka moge miec jakies obawy ?