Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający pytajnik22222222222

ZWIĄZEK Z MŁODSZYM FACETEM....

Polecane posty

Witam Od niedawna widuje sie a facetem młodszym o 3 lata, ja mam 25...i tak sie zastanawiam czy to ma sens?? on jest miły i sympatyczny ale czy nie za młody?? ja juz raczej chce stabilizacji, stalego związku, za jakis czas slubi i dziecka ( bo najpierw musze skonczyc studia) ale on dopiero idzie na studia.... prosze opowiedzcie jak to jest u was?

żadna nie ma młodszego faceta????

Gość młoda diablica
ja mam 24 lat mój chłopak 22, róznica 2,5 roku, rocznikowo 2 lata. jest super miedzy nami, bardzo sie kochamy i w ogole nie widac tej roznicy. powiem Ci tak, ze facet moze byc starszy, ale wcale nie musi byc dojrzały, takze wiek nie gra tutaj az takiej wielkiej roli... jak chcesz pogadac to podaj maila albo gg. pozdrawiam

Gość takie tam duperele...
Faktycznie, różnica wieku nie gra żadnej roli; rolę odgrywa dojrzałośc faceta. Miałam męża 5 lat młodszego, na początku było super ale im dalej w las tym było gorzej :( Jednym słowem: porażka!

czyli róznie to moze byc... z nim to jest tak ( zresztą ze mną tez) na gg rozmawiamy bardziej na luzie a na spotkaniu kazdy spiety :(

Gość Ona.....
Heh... Zanim zaangażujesz się w związek z nim to upewnij się czy on jest dojrzały,, nie szukaj z nim szybkiej stabilizacji bo faceci to wieczne dzieci a on jest jeszcze młody i pewnie chce sie wyszaleć a Ty szukasz już stabilizacji...

niby mówi cały czas, ze szuka dziewczyny na stałe, szuka związku , który doprowadzi do slubu, dzieci itp. ale...sama nie wiem:(

Gość Ona.....
Jeśli Ci na nim zależy to spotykaj sie z nim, po jakimś czasie sam dowiesz sie jaki on jest na prawdę,a el to wszystko wymaga czasu i zastanowienia... Trzymaj się:)