Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuszzzzzzzzzz

TUSZ DO RZES - jaki, zeby byl efekt sztucznych, teatralnych rzes...?

Polecane posty

Gość tuszzzzzzzzzz

kobietki, jaki polecacie ?

Gość hihi hu hu
diorshow jesli lubisz kupowac tusz co miesiac ja go mialam faktycznie pogrubial ale siem sypal i wysychal a zamykalam szczelnie dziwne chyba zek upilam wybrakowany ale pani w sephorze powiedziala ze dior i lancome lubia tak robic :P ... helena rubenstein albo clinique w takim metalicznym brazowym opakowaniumialam tester i zmiazdzyl

Ja polecam TELESCOPIK z L\'oreal\'a, naprawde jest swietny dodatkowo ze szczoteczką dorozczesywania. POLECAM :)

Polceam Lancoma HYPNOSE , kosztuje ok 130 zł , ale jest wydajny i megaaa czarny, Telsescopik Loreal , a ostanio strasznie mi sie spodobał ten najnowszy z Rimmela w czarno- rozowym opakowaniu.

hypnse jst wyprodukowany z mysla o wydluzeniu rzes. zalezy to wszystko od twoich rzes, nie dla kazdego np wlasnie hypnose jest dobry. ktos moze twierdzic ze jest najlepszy na siwecie a ktos stwierdzi ze wywalil 110 zl w bloto. najlepiej pojsc do milego sklepu i poprobowac. wiadomo testery to nie to samo bo zawsze juz uzywane, ale to chyba najlepszy wyjscie.

Gość urodzona3majaallegro
loreal shoking on i tylko on od paru ladnych lat

Gość CandyWomenxD
Diorshow KANEBO Tiffa

Polecam L'Oreal Double Extension :) niedawno chciałam kupić sobie po raz kolejny Telescopic L'Oreala, którego jestem absolutną fanką, ale w Rossmannie była promocja i postanowiłam zaryzykować... Double Extension to tusz z białą bazą z ceramidami... I naprawdę, można dzięki niemu osiągnąć spektakularny efekt... Telescopic jest łatwiejszy w użyciu i pewnie jeszcze nie raz go kupię, ale Double Extension faktycznie niesamowicie wydłuża i pogrubia moje rzęsy, bardziej, niz Telescopic... Lubię jeszcze High Definition Lashes Clinique, miałam go już ze trzy razy, i też myślę, że jest bardzo dobry, porównywalny do Telescopica, ale mimo wszystko muszę przyznać, że takiego efektu jak D.E. - nie zapewnia... Po użyciu D.E. mam po prostu czarne wachlarze, a nie rzęsy;) bardzo mi się ten efekt podoba:)