Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztrzesiona

WCHODZCIE !! BO WARTO !!

Polecane posty

Gość roztrzesiona

sluchajcie mam mega problem ...eh wiem ze wyda wam sie to smieszne i dziecinne oraz zalosne ale niestety moj kompleks jest silniejszy ode mnie:( jestesm z facetem juz prawie 2 lata i on ani razu nie widzial moich piersi ! uprawiamy seks ale jestem w staniku :( mam straszny kompleks na punkcie swoich piersi :( mam 20 lat a one wygladaja jak u malej dziewczynki ;( sa takie malutkie :(( ( 70A) i na dodatek mam strasznie dziwne sutki ;( one nie sa takie sterczace,wypukle i ciemne ;( one sa wklesle :( nie chca mi stanac ;(( boje sie mu pokazac ze wybuchnie smiechem albo cos ;( moj kompleks pewnie wynika z tego ze jjest on moim pierwszym facetem i na dodatek jak oglaamy film i jest laska gola to on na zlosc mi mowi ,,ale cyce''ale sie smieje i mowi mi ze dlatego tak gada zeby mnie wkurzyc bo wie ze to moja slabosc:( on mowi ze mam mu sie pokazac bo kocha mnie taka jaka jestem ale ehh .. no nie potrafie ;( wstydze sie sutkow :( dzis ogladam z nim film i jest dziewczyna z duzymi sutkami a on na to ,ale sliczne sutki mm daj ja Ci je tez possam'' ale kurcze - tu nie ma co ssac ;( ja naprawde boje sie jego reakcji ;( boje sie ;( zamieszczam tu moje fotki .. powiedzcie mi ... czy ja wygladam nienormalnie :(?? czy gfdyby wasza dzxiewczyna takie miala to co bysie zrobili :(??? ehhh :(( http://s006.wyslijto.pl/?file_id=95544532904832161779 http://s010.wyslijto.pl/?file_id=50451577295405052953

Gość roztrzesiona
to nie jest prowokacja :((

Gość znowu to samo____
BigGirlsDontCry20 to znów Ty

Gość roztrzesiona
rety sa ok - tak to ja :( ale na tamto nie moge wejsc bo haslo zapomnialam :(

jesli na tych zdjęciach są fa faktycznie twoje piersi to naprawdę są ok ;) nie masz się za bardz czym martwic, zapewniam cię ze są gorsze moze dla ciebie zadne to pocieszenie, ale pamiętaj male piersi zawsze są jędrne, a duze...szkoda słow ja np. mam spore piersi, nie jakies gigantyczne, ale spore i moje juz tak ladnie się nie prezentują owszem w biustonoszu ok, ale bez nie jest to tak efektowne takze mi sie takie piersi jak twoje barzdp podobają ;) natomiast jesli chodzi o brodawki, swoje tez bym zmienila, ale cóż? taka natura ;) mama, babcia...itd a swoją drogą jeszcze nie widzialas wklęsłych brodawek ;)

Gość znowu to samo____
masz jeszcze bardzo niedojrzałe piersi, zapamiętaj, jeszcze parę lat i będziesz miała prawdziwe kobiece brodawki i nie myśl juz o tym i nie zakładaj piątego topicu o tym samym

Gość tak sobie czytam i czytam
całe zycie mam 70 A i były okresy w moim zyciu, że uważałam je za nienajgorsze, chodziłam wtedy bez stanika nawet a były okresy, ze nie mogłam patrzeć w lustro na nie, bo tak mi żle z tego powodu było, więc uznałam, że wszystko tkwi w mojej głowie i po tych wielu latach potrafie juz sie przestawic świadomie na stan a (czyli zadowolenia z posiadanego biustu )...wraz z upływem lat zauważam, ze on sie nie zmienia czyli mam 50, a on nadal jest jędrny, właściwie nie ma róznicy z tym jaki był, gdy miałam np. 25. Nie wiedziałam, ze tak może być, bo moim koleżankom piersi sie bardzo zmieniły po ciązach, karmieniach, ja mam świetne i w tej chwili nie zamieniłabym swojego na żadne inne, nawet nie chciałabym operacji powiększenia czy ujędrnienia, gdyby mi ktoś zapewnił bezpłatną, bezbolesną z gwarancją efektu :P swoja drogą ten twój facet tymi beznadziejnymi komentarzami robi tobie i sobie krzywdę - w ten sposób wpędza cię w jeszcze większe kompleksy... była tu kiedys na kafe taka spontaniczna ankieta i jedni wypowiadali sie, że lubią duże biusty, inni, ze małe, najwięcej osób lubiło średnie, ale wszyscy twierdzili zgodnie, że najgorsze co może być i jest nie do zaakceptowania na dłuższą metę, to dziewczyna z kompleksem na punkcie piersi, ubolewająca z tego powodu, zahamowana, nadajaca się do ciągłego pocieszania i ratowania jej podupadającego z tego powodu ego... klucz do twojego samopoczucia tkwi w twoim mózgu, spróbuj go użyć, a jeśli gdzieś schowałaś i zapomniałas gdzie, to lepiej go poszukaj... widziałas reklamę perfum z Keira Knihgtly? przeciez ona nie ma biustu, a przeciez sie nie garbi, nie zasłania, mogłaby zrobic sobie operację, ale nie...pokazuje, że czuje się piękna, seksowna, pociągająca i dumna ze swojego ciała, w tym z piersi, lubi je - to własnie widac i dlatego ją tak własnie my odbieramy powodzenia ps: nie ma nic gorszego niż marudzenie i jęczenie partnerowi o swoich defektach, wadach, kompleksach, jak mu nie powiesz, to może nie zobaczy...

Dla mnie są ok. Może dlatego, że mam inne fetysze :D Brodawki, gdy się popieści i wyliże, pewnie same "wyjdą". Ja bardzo lubię nieduży biust. W każdym razie wyżej stawiam ładną buzię i nogi talię, niż piękne duże piersi. Myślę, że nie powinnaś sie martwić :) Ostatecznie żaden biust nie zastąpi dobrego seksu oralnego ;)