Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztrzesiona

POMOCY ! FOTO MOICH ,,PIERSI EHHH

Polecane posty

Gość roztrzesiona

sluchajcie mam mega problem ...eh wiem ze wyda wam sie to smieszne i dziecinne oraz zalosne ale niestety moj kompleks jest silniejszy ode mnie:( jestesm z facetem juz prawie 2 lata i on ani razu nie widzial moich piersi ! uprawiamy seks ale jestem w staniku :( mam straszny kompleks na punkcie swoich piersi :( mam 20 lat a one wygladaja jak u malej dziewczynki ;( sa takie malutkie :(( ( 70A) i na dodatek mam strasznie dziwne sutki ;( one nie sa takie sterczace,wypukle i ciemne ;( one sa wklesle :( nie chca mi stanac ;(( boje sie mu pokazac ze wybuchnie smiechem albo cos ;( moj kompleks pewnie wynika z tego ze jjest on moim pierwszym facetem i na dodatek jak oglaamy film i jest laska gola to on na zlosc mi mowi ,,ale cyce''ale sie smieje i mowi mi ze dlatego tak gada zeby mnie wkurzyc bo wie ze to moja slabosc:( on mowi ze mam mu sie pokazac bo kocha mnie taka jaka jestem ale ehh .. no nie potrafie ;( wstydze sie sutkow :( dzis ogladam z nim film i jest dziewczyna z duzymi sutkami a on na to ,ale sliczne sutki mm daj ja Ci je tez possam'' ale kurcze - tu nie ma co ssac ;( ja naprawde boje sie jego reakcji ;( boje sie ;( zamieszczam tu moje fotki .. powiedzcie mi ... czy ja wygladam nienormalnie :(?? czy gfdyby wasza dzxiewczyna takie miala to co bysie zrobili :(??? ehhh :(( http://s006.wyslijto.pl/?file_id=95544532904832161779 http://s010.wyslijto.pl/?file_id=50451577295405052953

Gość gość
Juz to wklejałaś niedawno:oWali Ci na łeb, czy jak?

Gość kie ka
przeciez juz co duzo osob mowilo ze nie ma sie czego bać i ze są w porządku:|

Gość rety sa ok
ja mam ciut mniejsze ... 🖐️

Gość roztrzesiona
eh wiem :( ale ja nadal sie wstydze :( a moze powiedzcie mi co mam mu odpiwiedziec jesli on mi powie ,,chodz Ci possam sutki'' to co mam mu powiedziec wtedy ?? ze sie nie da :(? moze wtedy sie przelamie i mu pokaze :(

Gość roztrzesiona
rety sa ok - a jakie masz sutki ??