Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patia

ON nie daje mi kaski

Polecane posty

Gość patia

mam problem...znamy się pół roku od tego czasu spędzamy wspólnie weekendy w moim mieszkanku, ja się staram, dobrze gotuję więc uraczam go od piatku do niedzieli pysznym jedzonkiem ....tylko że to zaczyna mnie drogo kosztować...każde z nas zarabia kaskę..jest miło ale mnie chyba uwiera to że ja go utrzymuję przez 3 dni tygodnia a on kurcze nawet soku nie kupi. help

Gość z przyjemnością będę gotować
jedzonko w weekendy, ale ponieważ jemy oboje to co drugi tydzień ty robisz zakupy :) Krótka piłka

Gość patia
więc nie wyolbrxymiam? nie wiem jak mu to zaproponować

Gość enedene
Po prostu jestes głupia a on cie wykorzystuje i tyle

Gość kkkjjj
Nie wyolbrzymiasz , póki co prowadzisz hotel z jadłodajnią .

Gość nie lubie Indiany Jonesa
póki co to on prowadzi dla niej agencje z chujodalnią :-0 niech sie mu odwdzięczy bo innego bolca cięzko będzie znaleźć :-P

Gość patia
ON jest bardzo uczynnym człowiekiem dużo mi wyremontował własnymi siłami w tym mieszkanku, ale nie bardzo mi się podoba taki układ że on u mnie pracuje za jedzenie

dokładnie tak jak brzmi mój pierwszy post Możesz ewentualnie zacząć rozmowę od: co sądzisz o mężczyznach którzy przechodzą na utrzymanie kobiet? :classic_cool:

no to trochę zmienia postać rzeczy. Policz ile wydałaś na jedzenie i ile byś wydała na fachowca od remontów i porównaj kwoty :O

Gość patia
jeśli chodzi o moją domniemaną głupotę to raczej do tej pory byłam za mądra, prebiegła i niedająca się oszukać że już jeden rozwód mam za sobą i dlatego WAS się pytam że może przesadzam ..znowu

Gość patia
z fachowcem od remontów raczej bym nie sypiała ;))

Gość patia
wychodzimy na kawkę ciacho zdarza się też i obiadek na mieście i ON wtedy płaci

no to jezeli wychodicie i on placi to jest ok kiedy go zaparaszasz on czuje sie jako gosc nie czuje poprostu ze musi zaplacic a jesli to ci przeszkadza to go nie zapraszaj! i nie rob sobie kobieto nadmiernych problemow

Gość a ja..........
a mi chlopak w ogole nie daje pieniedzy i o mnie nie mysli mieszkamy razem a ja leze od rana glodna a w lodowce pusta a jemu nawet do glowy nie przyszlo zeby mi zostawic na jakaies sniadanie..dodam,ze nie jestesmy biedni, mi do pracy isc nie wolno bo jak on sam twoerdzi 'mam sie uczyc'...ale ja bym chciala cxzasem zjesc cos dobrego, chcialabym miec chociaz 2 zl przy sobie jak za czasow dziecka..;(

Gość patia
mózina -faceci od remontów są super i są sexi tylko chyba nie wyobrażasz sobie że umawiam się z takim na naprawę kranu a za chwilę lądujemy w łóżku wolę odwrotnie ;)

Gość enedene
patia ależ ty głupia,znasz sie z facetem tylko poł roku,on remontuje ci mieszkanie,wiec troszke zachowujesz sie jak kobieta sprzedajna,bo on remontuje ci meiszkanie a ty za to płacisz mu swoja "dupa" Od samego poczatku powinnas postawic sprawe jasno,ze za remont chcesz mu zapłacic ,wtedy na pewno doszlibyscie do jakiegos kompromistu i nie miałabys problemu ,ze fundujesz mu jedzenie a on tobie robi remont za seks i weekendowe poczestunki.

odwrotnie? znaczy on przychodzi, wymontowuje kran, a ty kładziesz sie z tym kranem w łóżku? :-P no dobra, a tak poważniej :-0 ja sobie takiego układu nie wyobrażam :-0 inna sprawa że z tego co piszesz wynika że jakby troche przesadzasz :-0

Gość patia
ale ja chcę się spotykać z ON bo jest fantastycznym gościem i juz nie chcę byc znowu samotna. z powodu mojej zbytniej mądrości *pain au chocolat - bardzo dziekuję za zdanie że on uważa że jest gościem - kamień spadł mi z serca że też na to nie wpadłam :) z mądrymi to i warto pogadać jesteście super :)

z mądrymi to i warto pogadać :-0 mądrzy to ci którzy piszą to co chcesz przeczytać, prawda? :-0 nic sie nie martw :-0 większość tak ma :-0

Gość patia
to raczej ja mam większe potrzeby sexualne i staram się go w tej kwesti w dobrym tego słowa znaczeniu "wykorzystywać :) z tego co czytam to chyba jednak przesadziłam że narodziła się ta myśl w mojej głowie ze ON mnie wykorzystuje

Gość enedene
Kobieto dorosła,nei dociera do ciebie,ze ty mu płacisz seksem i weekendowym jedzeniem za remont.Po prostu płacisz mu jedzeniem i w naturze za jego usługi budowlane:-) W ogole nie rozumiem jak mozna tak wykorzystywac kogos gdy zna sie go dopierto pół roku.

Gość patia
właśnie że ładna jestem!!!! ...byłam przez pewien czas sama bo nie było w czym wybierać-dobrze wiecie - sami żonaci szukający kochanki a ON to taka fajna sierotka

Gość patia
gdy ma się 35 lat to jak facet poza tobą przez pół roku świata nie widzi to jest długo - bo nie ma sie tyle czasu

Gość enedene
OK.ale płacic seksem za remont to jest zwykłe kurestwo.

Gość patia
a mojemu psu pikusiowi też daje jesc za seks:P

Gość BYLI ŚWIETNI
ale wy pierdolicie - na bank było inaczej. Jej chopdziło nie o to ze ten gośc zjawił sie jako fachowiec w jej domu a ta muw w nagrode nogi rozklada tylko o to ze jej pomogł. To normalne ze faceci pomagają swoim kobietom. A wasz mąż czy narzeczony niegdy w niczym wam nie pomagał. ?