Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona211111

Trochę brązowej wydzieliny po okresie ?

Polecane posty

Gość Ona211111

Okres skończył mi się we wtorek wieczorem. W się kochałam z chłopakiem, a we czwartek poleciało mi troche brązowej wydzieliny takiej co zawsze zapowiada u mnie okres.. dziś rano miałam to samo ale w mniejszej postaci .. czy to moze być tak zwana koncówka okresu? choc w srode nie dal on oznaki.. czy moglam to zatrzymac uprawianiem seksu? Proszę o opinię

Gość WITAJ witaj
mialam teraz tak samo jak Ty. - w czwartek tydzien temu zaczal mi sie okres - wzielam 1 tabletke Cilestu (odstawilam na 3 miesiace) - w piatek okres byl, ale slabszy - w sobote - brak - niedziele - brak - w poniedzialek - lekkie brazowe slady - we wtorek - takze - od srody - koniec brazowych sladow na wkladce. Cilest bralam od ponad 3 lat i czasami takie brazowe wydzieliny mi sie pojawialy na sam koniec okresu. Sadze, ze jest to calkiem naturalne i nie nalezy sie tym przejnowac. pozdrawiam Cie cieplo :) Ola.

Gość inusiaaaa
tez mam tak czesto po prostu po stosunku chlopak cie 'przeczyscil' i dlatego ci to polecialo. ja czasami mialam nawet krwawienia jak na okres zaraz po nim po stosunku. tam po prostu rana jest jeszcze nie zagojona i ja sie podraznia. nie masz sie czym martwic 🖐️

Gość asssssssssssddddddddaqww
kurwa o.O jaka rana? co ty pierdolisz?

Gość inusiaaaa
MIESIACZKA JEST TO ZLUSZCZANIE SIE NABLONKA MACICY I TO JEST RANKA.........;/

Gość asssssssssssddddddddaqww
"prostu rana jest jeszcze nie zagojona i ja sie podraznia" jak ci facet fiuta do macicy wsadza to poowdzenia