Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie pytanie mam

Czy jak kobietę kręci to, że facet ma prestiżowy zawód to jest materialistką?

Polecane posty

Gość dssf
A ja uwazam, ze taki facet jest najgorszy. W pracy ostry i bezwgledny, a przy kobiecie robi sie ciota. Bo to z reguly jest tak, ze na pracownikach odreagowuje niepowodzenia w zyciu z kobietami.

Klaudi skarbie - czytasz mi w myslach :D te bokserki "chodzą" za mną ciągle :D a co do stosunku do kasy partnera- dlatego ja jestem zwolennikiem sytuacji, gdy oboje partnerzy są na mniej wiecej podobnym poziomie finansowym, albo maja podobne perspektywy bo z duzych roznic zawsze wychodzi predzej czy pozniej problem

Gość Psedłonim
Doprawdy, jesteś nadpobudliwa. :-)

czesc Doprawdy od komicznego, ktory w oczach nie ma nic, ale w okolicach srodkowej czesci tułowia, reakcja jest uz wyraźna :P

Gość Psedłonim
Przyjąłem do wiadomości, Doprawdy. :-)

Gość Dobrze jak facet ma
dobrą pracę, ale to nie wszystko Co Takiej po kasie jak będzie ją mieć centralnie w poważaniu.

dssf " A ja uwazam, ze taki facet jest najgorszy. W pracy ostry i bezwgledny, a przy kobiecie robi sie ciota. Bo to z reguly jest tak, ze na pracownikach odreagowuje niepowodzenia w zyciu z kobietami. " Dokładnie tak myslę też co wczesniej napisałam ale innymi słowami. komiczne jak sobie kupisz gacie za 1000 zł to osobiście z Toba porozmawiam. ja też jestem snobka ale bez przesady. Oddaj jak cos na schronisko dla zwierząt. Ja reguralnie miesięcznie przelewam na schronisko w moim mieście(wybrane) 50 zł. Taka moja filantropia:-)

rzeczywistosc - schronisko maja moi rodzice w domu :) 6 kotow, 3 psy - same znajdy :)

Gość KOnstruktywny dialog
Więcej, Doprawdy, niż skłonna byłabyś sama przed sobą się przyznać. :-)

komiczne:D twoi rodzice cierpią na syndrom opuszczonego gniazda lub ewidentnie oczekuja na wnuka przelewajac swoje niespełnione uczucia dziadkowe na zwieraki- zlituj się:D

Fajnie się Was czyta. Sprawiacie wrażenie nieźle podnieconych...zapewne tematem.

Gość KOnstruktywny dialog
Tak jest. Ja jestem właśnie tematem podniecony.

Gość inka .....
A mnie to rozbraja ... Kiedy facet, który może mieć każdą, mięknie przy konkretnej kobiecie ... Dlaczego zaraz nie radzi sobie? Jak na mój gust za szybko wnioski wyciągacie ...

Gość Doprawdy jest zawsze
podniecona dziwne jest tylko to ze jej teksty podniecaja tez innych :-D

inka- tak sobie roimy, przeciez nie znamy tego człowieka, ani ciebie, ani nie bylismy świadkami zaistniałej miedzy wami sytuacji, mnie osobiście szlag trafia jak facet okazuje mi zbyt jawnie uwielbienie- automatycznie go olewam:D

Gość Doprawdy czy spotkalas
w zyciu faceta ktory cie nie uwielbial i ne byl toba podniecony?

Nie rozumiem tylko tego pomiatania Pseudem...czyżby nie należał do elyty?

Doprawdy jest bowiem podniecajaca...mrrr(wiem,wiem Ty nie gustujesz w Paniach) komiczne Nie komentuj tego. Co do schroniska to 50zł to ani nie zbiednieje ani sie nie wzbogacę. A to takie miłe. Przesyłają mi pieski kartki na święta(tzn. w ich imieniu). I jak zrobia cos nowego w schronisku to mi wysłyjaja na @ zdjęcia. Np. nowych kojców. Jak są święta to przesyłam 100zl. Ja kocham zwierzeta. BArdziej niz ludzi. Bo one kochaja naprawdę.

Gość Doprawdy a znasz takie
okreslenia jak przesada, niesmak i brak elementarnego wyczucia co wypada, a co nie?