Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie pytanie mam

Czy jak kobietę kręci to, że facet ma prestiżowy zawód to jest materialistką?

Polecane posty

laska budyje poczucie wlasnej wartosci na tym co zdobyla...facet staje sie przedmiotem, zdobycza...kolejna blyskotka

Gość vcxvxc
Jaki kolor wlosow ma doprawdY?

Gość EFFF
Witam :) Mnie kręcą faceci : dobry zawód ( architekt, prawnik, lekarz itp..) biznesmeni -raczej NIE bo biznesmenem może być nawet facet po podstawówce byle dobrze kombinował i miał ,,dryg" do interesów. Ogólnie musi być inteligentny, przystojny ..i bogaty....powinien dac swojej kobiecie to co najlepsze, zapewnić byt i rożne przyjemności. Nie jest złe być materialistką..wtedy sie cenisz. Jak chcesz księcia z bajki sama musisz byc księżniczka :). Nie mozna miec pretensji do kobietek ze sa materialistkami ...tak jak nie mozna miec pretensji do facetów że chcą być ze śliczną, inteligentna kobietą. nawet wśród zwierzątek np fok jest tak że samiec ten jest najlepszy który potrafi utrzymać samice i jej młode, zapewnić dostatni byt ...taki ma powodzenie a nie wyleniały nieudacznik :)Ja mam faceta-architekta ...cudowny jest ...rozpieszcza niemiłosiernie i kocha :) Wszystkiego dobrego życze ...i cenić sie trzeba...i mierzyc wysoko też :) Pozdrawiam

Mój ostatni facet dziennikarz zawsze potrafił sie wysłowić zachować w towarzystwie 28 lat dobrze zarabiał , ale powiedział że jestem za stara a on musi szukać porządnej dziewczyny aby na żonę sie nadawała. I teraz jakąś studentkę I roku ma. czy naprawdę był inteligentny - CHYBA NIE

Gość vcxvxc
Wymagania to ty masz, a ciekawe, co dajesz w zamian?

Gość zaden facet nie moze miec
rzeczywistosć - kto oprócz Was dwóch uważa, ze Doprawdy może mieć każdego faceta na świecie?

Sam ją wszystkiego nauczy (czysta przyjemność) Wiedza o sexie nabyta z innym mężczyzną to minus u kandydatki na żonę...

Gość EFFF
rzeczywistość :) całuski dla Ciebie też. No taka jest rzeczywistość niestety i stety :) Pozdrawiam gorąco

vcxvxc "Jaki kolor wlosow ma doprawdY? " Nie powiem lojalnośc wrodzona nie pzowala mi zdradzic. zaden facet nie moze miec pewnie każdy facet!

Gość piwo karmi
a czy ktos jest materialista bo chce miec zaradnego faceta a nie lenia ktoremu sie nic nie chce? niektorzy uwazaja ze jak kobieta jest z takim leniem to nie jest materialistka i jest taka cudowna a juz taka ktora nie ma ochoty zarabiac na faceta to leci na kase... zawsze kobietom sie podobal i bedzie podobal KTOS a ktos to jest wlasnie facet na poziomie, inteligentny, zaradny z dobra praca, moze byc do tego przystojny

Kobiety jak juz pisałam wczesniej mysla tez o utrzymaniu rodziny. Facet lepeij zarabia. Jej dziecie jedza lepeij,maja fajne wakacje

Gość glinarz
Takie macie wielkie wymagania, a wystarczy, ze spojrzy na was byle jaki facet a wy juz zakochane :P Jak facet ma gadke, to tak was potrafi zbajerowac, ze moze pracowac nawet na kasie w Tesco a wam to przeszkadzac nie bedzie

Żegnam szanowne wyborna towarzystwo. odpalam wrotki i biegne na siłke a potem wieczorem na balecik z koleżankami(najlepsza zabawa). Pa:-)

Gość glinarz
A z utrzymaniem rodziny, to tylko wymowka. Duzo kobiet samotnie wychowuje dziecko i radza sobie dobrze, dostajac tylko pare stow alimentow.

Gość piwo karmi
gliniarz -> to chyba chodzi ci o malolaty bo dorosla kobieta na pewno nie poleci na faceta pracujacego w macu

Gość EFFF
ha ha ha ...temat jak morze szeroki :) Kurde jestem materialistką a dlaczego nie? lubie mezczyzn zaradnych z duuużymi pieniędzmi, władzą..inteligentnych, z poczuciem humoru i hojnych :) ....nic na to nie poradzę, tak mam i już. Faceta musi stać na kobietę z którą chce sie związać...a kobieta dla takiego męzczyzny przez duże M ...musi być tez z klasą i miec to ,,coś" ... pa pa dla fajnych babeczek :) Trzymajcie fason

a mojej kobiety akurat nie kręcą prestiżowe zawody... pod tym względem ona jest nieco z innej bajki... japiszony np. ją śmieszą lub denerwują

Gość straszne jest to co czytam
Wladza, duze pieniadze? Co to za wymagania? Ja wole pracowac, nie liczac na faceta. A najlepiej wspolnie do czegos dojsc. I zeby nie bylo niedomowien - nie jestem przecietna kobietą. I to nie o to chodzi, zeby wziac sobie biedaka. Ale nie potrzebuje faceta z milionem na koncie. Od, takie wysrodkowanie :)

Gość EFFF
Mądra kobieta potrafi tak zadziałac na mężczyznę ..ze facet daje , daje i chce dawać i cieszy sie z jeszcze tego.... przy madrej kobiecie facet jest szczęśliwy , opcje ma nastawione na spełnianie jej zachcianek nawet tych niedorzecznych ...a spełniając jej kaprysy ma wrażenie że to on bierze że to ona daje ...i że jest cudowna poprostu

Gość piwo karmi
ale to ze ja chce faceta ktory jest zaradny i zarabia kase ( nie mowie tu o milionach tylko o takiej kasie ktora pozwoli zyc na poziomie) to nie znaczy ze ja mam zamiar siedziec na dupie i nic nie robic. to ze i ja pracuje i chce sama byc kims nie przeszkadza mi w checi posiadania faceta ktory tez jest kims, jest szanowany i wiadomo ze jak ktos jest kims i ma kase i znajomosci to wszystko jest latwiej zalatwic

Gość EFFF
A ja niestety potrzebuje miliardera ...ba, szczęśliwego miliardera co nie znaczy ze sama bym nie dała rady sie utrzymać...mogę bo mam dobry zawód i wykształcenie ....ale on nie chce żebym pracowała i była zajęta :) pozdrawiam